AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Izbor potrčka", a Milan Milošević tražio je od Marka Đedovića da prokomentariše današnju podelu budžeta.

Analizirajte današnju podelu budžeta - rekao je voditelj Milan Miloešvić.
Sanja je inat, neka se malo inate. Pominjali su Necu kao sveto pismo, licemerno i smešno da neko napiše one stvari, mogao je da podeli budžete i bez da spominje to. Neca se svojim izjavama us*ao u Borin i Miličin boravak. Sumanoto mi je pominjanje pisma - rekao je Đedović.
On je naveo par imena, ja sam rekao pokušaću delimično da te ispoštujem - ubacio se Gvozdenović.

Foto: TV Pink Printscreen

On da je trebao da bude ovde i deli budžete, bio bi tu. Rekao si za Boru da te je Neca zamolio da ispoštuješ, pričao mu je šta Mišel treba da kaže. Bora je sugerisao šta da kaže da ne bi ispalo da Bora jede hranu jer ne Neca tako odlučio - pričao je Đedović.
Nije mislio na mene. Rekao je delimično. Trebao je da ispštuje Stefana i Jovanu - dodao je Bora.
Sanja jeste inat, ali simpatično. Što se Mine tiče, ako se nešto na ružan način prekinulo onda bi stavio mali budžet, ali to je moj stav. Što se Cara tiče sumanoto bi bilo da posle one svađe da bilo koji drugi budžet - nastavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam da je Neca priželjkivao da dam Bori veliki budžet - pravdao se Mišel.
On je meni pre neki dan pričao da mu je mnogo žao jer su se posvađali, da ga je gledao kao brata - pričao je Mišel.
Kako kao brata? Je l' bi ti je*o brata? - ubacio se Marko.
Ja bih svakako dao veliki budžet, opravdao sam njegovu želju, a on bi svakako dobio veliki budžet - dodao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Prošli put nisam hteo da komentarišem. Mišel je danas kroz budžet pokazao da je se*sualni manijak. Mišel je procenio odlično rijaliti. On iskoršćava devojke što hoće da se druže, da svim atraktivnim devojkama veliki budžet. Meni dao mali budžet, a mojoj devojci veliki, mazi je, počeo da nosi ove lance kao i ona. Primetio sam dosta puta, čak je i na svadbu pozvao. On je kao savetuje i teši - komentarisao je šaljivo Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga