AKTUELNO

Odlučili kako dalje.

Tokom emisije "Gledanje snimaka", pušten je snimak na kojem Jovana Tomić Matora priča o Sanji Stanković:

Mi smo ispričana priča, ali kakav god da smo imale sukob ja nju volim kao čoveka. Ja znam koliko smo jedna drugoj bile podrške. Meni je lakše da pamtim lepe stvari sa njom, nego sve ružne. Nakon rijalitija bolje je da svako ode na svoju stranu. Ja sam uvek tu za nju i njene - rekla je Sanja.
To nije stvar ljubavi, već ogorčenopsti što sam se ja razočarala u nju kao čoveka. Ja nikada tebe nisam lagala što se tiče toga. Ja namerno peckam Sanju. Meni je jako krivo za neke stvari, ja moram da kažem da si danas bila baš iskrena - rekla je Matora.
Ja moram da kažem da je Matora više puta radi neke stvari. meni nije jasno kako Matora može da se druži sa Anđelom, posle svega, a da ne pominjem Cara i kmompanijom - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je blam to što se ona je*ala sa ko zna kim a ja gledala sve to. Ne treba da ti bude čudno što ja govorim za Sanju, pa tebi je Zola neko koga ne možeš da zaboraviš - rekla je Matora.
Ja sam se šalila za Zolu. Ja se sprdam sa njim, to je očigledno, mene Zola ne zanima. On i ja nikada nećemo biti zajendo, mene Zola ne zanima - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga