AKTUELNO

Nije ćutao!

U toku su Nominacije. Večeras zadrugari biraju između Miljane Kulić i Filipa Cara. Naredna koji nominuje je Jovana Tomić Matora.

ja ne znam šta više da pričam. Filip i ja imamo isti odnos, ne menjam mišljenje. On me nije nikada uvredio. Ne družimo se niti imam štaq da mu zamerim. Preje*ao je mene u svim rijalitijima. Filip može da priča u nedogled, on nestaje. Naravno nominujem Miljanu - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam nju video pre mnogo godina, ja sam bio u fazonu ko je ova budala. Moram reći da je ona fascinantna ja joj tražim cigare, ona kaže nemam imam još četiri, a sutradan traži meni ja kažem da imam još dve i ona mi traži, a kada krene da mi uzima cigare iz džepa, ja osetim to i pravim se mutav dok ne izvuče. Ona ulazi kod nas u rehab, ne breca se. Sve što je čovek bolji prema njoj, ona ti to kad tada nabije na nos. Ja sam oguglao na nju, ja ne reagujem, i samo kažem u pravu si, oboleo sam od nje u prvoj sezoni. Ne reagujem na nju uopšte. Stano traži Zolu. Neka nam je Bog u pomoći - govorio je Janjuš.
Ja nikada nisam povredila svoju porodicu, zaklela se u dete kao ti. On greši što je u tom odnosu - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Car se promenio, njega sam stalno kometarisao i nemam šta da radim. Velika promena, družimo se od starta. On je kao većina nas napravio greške, a njegova porodica je totalno drugačuja od njega, situacija kao i kod mene. Dobar mi je drug, ali on ne ukapira neke stvari, on i ja delimo zadnju cigaru. Ja šaljem Miljanu - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga