AKTUELNO

On ostao pri svojoj odluci.

Naredno pitanje novinara bilo je upućeno Franu Pujasu, a odnosilo se na njegovu odluku da raskine sa Paulom Hublin:

Nismo prevazšli neke stvari, ja ne mogu da joj zaboravim Tomu, Tomovića i tako to. Uvek mi se vrati sve to, svega sam bio svestan. Nemam poverenja, plašim se da će možda ponovo da se desi isto. Krivim i sebe za neke stvari, naravno, ali mislim da nije rešenje da se takve stvari rade kad nešto ne radim kako treba. Bolje da se naljuti ili ne priča sa mnom, a ne da ode kod nekog drugog - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam preljubnica, to bih prvo rekla. Mi smo vani imali mnogo situacija gde smo se vređali, a tamo nisam otišla kod bilo koga. Skupile su mi se sve stvari i eto... Fran mi je uvek govorio da sam samo za iz*ebati, da će me ostaviti. Meni to daje za pravo da mislim da ne želi biti sa mnom. Ne tražim opravdanje, kriva sam 100%. Ja ne umem biti sama, to je moj problem i onda mislim da sam zaljubljena u nekog, a nije tako - objašnjavala je Paula.
Ne zaboravimo da sam ja jedno vreme trčao oko nje - dodao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako sam imala i u drugoj vezi, savršena veza. On je mene ostavio i ja sam se u međuvremenu poljubila sa jednim dečkom, ja to sebi ne mogu oprostiti. On (Fran) i ja ako se sad razdvojimo, ja mu jedino mogu dokazati ljubav ako budem sama. Sigurno će se saznati ako budem bila sa nekim, ja drugaćije ne mogu mu dokazati ljubav. Možda se ništa od ovoga ne bi desilo, da je on imao drugačiji pristup prema meni. Ja sve mogu sama, ali možda mi treba muškarac moji će da stane iza mene. Činjenica je da on sebi ne veruje, zna da će želeti da proba sebi - otkrila je Hublinova.
Isto mi je sve govorila i nakon Tome Panića. Ja sam rekao da ja nju volim, ali to ne znači da trebam ostati sa njom do kraja života - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga