AKTUELNO

Uvredama nikad kraja!

Pred samo Superfinale u Zadruzi i dalje Specijalna emisija sa Darkom Tanasijevićem gde zadrugari iznose svoje emocije i mišljenja o dosadašnjem učešću, zbog čega se kaju i da li bi išta promenili. Sledeća koja je progovorila o svom boravku u Beloj kući je Nadica Zeljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo da nastavim ono od malopre. "Nadica kao konobarica", pa mi Janjuš kaže pu*i - počeka je Nadica.
Alo, radnice, velika mučenice, alo! Hoćeš cigaru da popu*iš? Idi posle u jaje i plači - ubacio se Janjuš.
Ja sam došla ovde da se psihički odmorim od svega, ja sam radnica pa šta, pravila sam pare, zarađivala ne znam šta je problem. To što su me nazvali bubašvabom je kompliment jer one sve prežive - rekla je Nadica.
O čemu ona priča, nije podigla penziju 31 godinu, tamo jede, ponese kuči, pije tamo, ne troši, ti ćeš uvek imati para ne brinemo se mi za tebe. Hoće ona sa sto godina da pobedi pa pobedi više- vikao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, evo biću konkretna. Nisam trebala da se svađam sa Miljanom, majka joj nije bila dobro i tu sam pšreterala. Takođe sa Anđelom nisam trebala da se mešam u njegove odnose sa devojkama. On je divan dečko i sve ih volim. Postoji mogućnost da mi nešto ćerka zameri ili majka naravno - nastavila je Nadica svoje izlaganje.
Jao, mama šta će ti reći, jao, daleko ti lepa kuća, mama ima 99 godina - dobacio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Zadruga