AKTUELNO

Pravo osveženje!

Naredno uključenje izmamilo je osmeh i voditelju Milanu Miloševiću i Maji Marinković i Janjušu.

Dobro jutro, gospodine Milane, ovde jedna stara baka koja prati Zadrugu od prve do poslednje sezone, ali nikako da dobijem. Ja sam penzionerka, pratim od prve Zadruge! Milane, Vama treba dati orden, ljubi te baka. Kako izdržavaš sve ovo, treba ti dići statuu u Šimanovcima. Mnogo si mi inteligentan, sladak, živaca imaš na sto tona - rekla je gledateljka.
Hvala - zahvalio se Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuše, dušo bakina, nemoj... Jedno na uvo, drugo pod uvo. Sedi na tu svoju dvometarsku g*zu, kako kaže ono Miljana Kulić - rekla je baka.
Phsi lhaju, karavhani prolaze - odgovorio je Janjuš.
Veliki pozdrav tvojoj Kruni, baka nema dece, ljubi vas baka puno. Majo, lepotice, čime si ti nezadovoljna, dušo moja? Gde je svađa, tu je ljubav slađa - nastavila je gledateljka.
Ovo nije ljubav. Ja volim, ali kada se neko ovako ponaša, to je jednosmerna ljubav. Moraće da postane vazduh - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti na sever, on na jug i biće stvar rešena kao dlanom o dlan. Mislila sam da ćeš pobediti, ali to je okolnost situacije, to je to. Baka ti želi sve najlepše u životu. Ja vas pratim, sa vama ležem, sa vama ustajem. Volim da gledam, dece nemam, volim da gledam kad ti skačeš tako na njega kao meče. Drago mi je što sam vas dobila, baka vam želi sve najlepše. Milane, ti si sunce bakino, kada pada kiša, mene ogreje sunce. Narod se bavi tuđim životima, a život prolazi. To smo mi Srbi - rekla je baka.
Bako, hvala, ljubim te, kada god imate priliku zovite - rekao je Janjuš.
Sada pod ruku, pa zajedno. Ljubi vas baka. Gledaću vas do 6 sati, bar da mi je tu neki deka. Volela bi baka da uđe bar 2, 3 meseca u Zadrugu - nastavila je Baka.
Bako, koliki je stan, gde se nalazi? - pitao je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

U Crnoj Bari, kod Bogatića - rekla je ona.
Mislio sam da ste u Beogradu, pa da dođem... Skoro sam bio dole pored Drine, kum me je vodio, roštiljali smo. Ima dosta hajduka - dodao je Janjuš

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.