AKTUELNO

Novi sukobi!

"Narod pita" u toku, do sada možda i najturbulentnije izdanje emisije do sad, Fran Pujas i Paula Hublin ne odustaju od sukoba, prepirki i teranja inata. Sledeće pitanje bilo je za Paulu od Anite.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliko poštovanje Pauli, što se ne može reći i za Frana, njega ću samo pozdraviti. Ljubav jeste pokretać apsolutno svega na svetu, ali u njihovom slučaju to ne mogu da kažem. Kod njih je to bilo samo na početku ali samo sa Pauline strane. Ako je ona imala makčinsku figuru prema njemu u tom odnosu, bila je njegova štićenica, bila je uvek uz njega čak je i sam to priznao. Želela sam da pitam Frana čime je pokazao zahvalnost i ljubav Pauli posle svega? - pitala je gledateljka.
Da joj pokažem zahvalnosti, ja bih voleo da vama muž to napravi na javnoj televiziji pa vi da pokazete zahvalnost njemu - odgovorio je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam svog muža ostavila zbog slične stvari. Najbitniji deo, izgledaš Paula presavršeno, verujem da ćeš biti sledeća van sveta o kojoj će se pričati, pred tobom je blistava karijera, drago mi je da si ostala svima verna i svi imaju reči hvale za tebe posle Zadruge. Osim Đedovića kome je Fran bio pokusni mišić, koji je bio sa problemima duše. On ti je pomogao i svaka čast što je uspeo. Ne znam čemu toliki animozitet prema Pauli, bez obzira što ti je pomogao. Šta je bio tačan razlog što Marko ne voli Paulu? - nastavila je Anita.
Možda što je bio dobar sa mnom a video je šta mi je sve radila. Jel ste vi gledali Zadrugu gospođo? Ako mislite da mi solite pamet kao do sada nata*nem vas na o*u stvar. Da sam slušao njega možda bi bolje prošao - odlučno je rekao Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Stalno je pljuješ i u rijalitiju a i sada. To nije način da dokažeš da si u pravu. Ja se samo trudim da budem realna - uporna je bila gledateljka.
Ja nisam realan ali vi gospođo, tamo gde ste vi ne mogu ni svemirski brodovi doći verujte mi - odgovorio je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog videa.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga