AKTUELNO

Prijao joj je ovaj poziv.

Voditelj Darko Tanasijević je nakon pauze za reklame najavio naredno uključenje. Javila se gledateljka Olivera, koji je podržala Jovanu Ljubisavljević.

Ovde Olivera sa Voždovca. Prvo bih Darko da čestitam produkciji na uspešnoj sezoni, priveli su kraju sve na najbolji način u ovoj pandemiji. Čestitam svima koji su učestvovali u ovom projektu, a najviše bih čestitala obezbeđenju. 4 godine prati, nikada nisu toliko posla imali. Imali smo alfa mužjake koji su pravili probleme + devojke kad se napiju, pa prave svašta... Janjuš i Maja imaju 256 svađa, od toga je sigurno 200 puta moralo obezbeđenje da reaguje. Pozdravi bih Jovanu i Stefana. Mislila sam nekoliko puta da odustanem od gledanja, naročito zbog Kristijana, ali mi je Jovana bila toliko drago. U njoj vidim oličenje jedne prirodne, vaspitovane, obrazovane devojke. Jedina devojka koja je prirodna, nema veštačke kose, trepavice, silikone... - rekla je Olivera.

Foto: Pink.rs/M. Popović

I Matora je prirodna - dodao je Darko.
Hvala gospođo, razumem šta hoćete da kažete - istakla je misica.
Matora me toliko nervira, napije se, otkopča šlic, pokazuje vaginu, dve godine šeta elitnu prostitutku, pa kuka. Stefane, ona ti nije prijatelj, za tvoju devojku priča da je folirant - nastavila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

To ne znači da je loš čovek. To nije u mom prisustvu rekla. Spremala je više puta Jovani hranu, pokazala mi je više puta da mi je prijatelj - dodao je Stefan.
Tvoje poimanje prijatelja je fleksibilno. Bilo je toliko licemerja prema Jovani. Ona je beogradsko dete, ja sam treća generacija, to razumem, kod nas se daje akcenat na vaspitanje. Jovana nije mogla da se izbori, jer su vukovi poput Vladimira krenuli sa psihićkom torturom. Devojka se plašila njega, jer zna kakav je. On ima potrebu da rasturi svaku vezu, da unizi i ponizi svaku ženu. Jovana tako obrazovana i vaspitana to nije mogla da podnese. Toliko sam bila potresena time što on radi. Devojke su pisale šta ona radi, to mi vređa inteligenciju. Ne mogu da verujem da neko može da bude toliko maliciozan. Kada nisu ništa našli, Ana Bulatović, građena kao cepanica, je krenula da priča da je misica folirant - nastavila je Olivera.

Foto: TV Pink Printscreen

Gospođo, da sam ja iznela ovo za crnim stolom, ispalo bi da ja Anu ponižavam. Ona me i dan danas ponižava po novinama, a ja sam joj zaboravila i ime i prezime - istakla je misica.
Jovana, ti si njih nadigrala svojom inteligencijom - poručila je Olivera.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.