AKTUELNO

Ovo je sve zanimalo!

U toku je emisija "Narod pita" , nakon odgledanog priloga o svađama Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića, oni su prokomentarisali kako sad gledaju na to.

Imali ste žestoke svađe, iskazivao si nezadovoljstv i da ona potencira tvoje mane - rekao je voditelj Darko Tanasijević.
Kad gledma ovo sam sebe bih ložio sa šitnajima, kad vidim kakv je ovaj lik paljevina. Sve što sam osećao ja sma pričao, negde sma bio u pravu, negde ne. Ovo je katastrofa kad gledam. Ovo je prvi put posle izaska da gledamo ove scene - prokomentarisao je Stefan.
U nekim trenutcima si bio i malo nasilan - dodao je DarkoTanasijević.
Katastrofa. Ne opravdam sebe, ali trebala je da me pusti. Želela je uvek da se objasni. Megde mi je i drago što je bila tu. Umesto da ućutim i spustim i ja nekad loptu, išao sam glavom kroz zid i pričao neke stvari da bih nju povredio - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tako ranjena imala još veću snagu. Razumela sam da je i on rastran, još je i bio u prethodnoj sezoni. Bila sam povređena kao i on. Imamo katastrofane postupke. Verom u nešto bolje smo došli do ovde - dodala je Jovana.
Pogubili smo se. Bili smo ono što jesmo, nismo se folirali. Izgovarali smo ono što mislimo, pokazalo smo i lepo i ružno. Neke stvari nismo zaslužili - rekao je Karić.
Da li su ti doitelji zamerili što si sebi dozovlila da imaš intimne odnose? - pitao je Darko Tanasijević.
Iz mene je odmah izašlo izvinite, a u tome je bila naređano i to u jednom od tih stvari. Živela sam po pravilila, zapisala sam ih sama sebi, a sama sam ih i prekršila. Ne kajem se jer je to osoba kou sam nenormalno mnogo, najviše zavolela. Nismo potezali tu temu da sad sednemo i razglabamo. Prošli smo to da nije bilo u redu, Stefan je muško i to je već preživeo. Možda nije okej jer nije ni vreme ni mesto. Nisu mi zamerili jer sam ja već dovoljno bila loše. Kosilo se to što smo mi mislili da smo loši i da naša ljubav nije ljubav. Mislili smo da će biti još gore. Sve ružno unutra je preplavilo more lepih stvari. Bilo mi je neprijatno ali je to prošlo. On je meni došao kao poklon. Promenio mi je život iz korena - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga