AKTUELNO

Žestoki okršaj u studiju!

Naredna gledateljka uključila se kako bi pozdravila Sanju Stanković i Aleksandru Nikolić, pa se obratila večerašnjim gostima:

Žao mi je što je Sanja dozvolila sebi neke nebuloze i gluposti. Ne mogu da shvatim da neko sebe opravdava tako što kaže da je budala i da mu je zbog toga sve dozvoljeno. Care, zašto tako oštro reaguješ na sve devojke, a nije bio tako oštar prema Kristijanu, Tomoviću ili Kariću? Nije smeo nijednom muškarcu da povisi ton - pitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ste Vi gledali Zadrugu, kada sam se ja sukobio sa svim tim muškarcima? Imao sam najveće probleme sa ženama, jer se one ne libe da napadaju muškarce na kojekakve načine. Mislim da sam jedan od retkih koji je imao toliko konflikta sa muškarcima, ja ne znam da li postoji muškarac kome se nisam zamerio - uzvratio je Car.
I uvek si se povukao - dodala je gledateljka.
Možete Vi mene da povučete za ku*ac! - pobesneo je Car.
Da li te nije sramota, imaš li malo kulture?! Brđanin si, takvo imaš i ponašanje! Filipe, nisi fer i nisi u redu! Vređao si i Sandru Rešić i Rialdu, prihvati nekada da si kriv - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandri Rešić u životu ružnu reč nisam rekao, o čemu pričate, ženo?! Da, ja sam imao jako loš i vulgaran rečnik, ali mislim da sam prema nekim ljudima bio i fin i predobar. Imao sam konflikte i sa muškarcima i sa ženama - vikao je Filip.
Milicu Kemez si upropastio, ispalo je da je devojka imala nešto sa tobom. Nisi smeo nijednom muškarcu ništa da kažeš, tek kada bi obezbeđenje došlo - pričala je gledateljka.
Nikada nijedan muškarac nije digao ruku na mene, to je samo Aleksandra - rekao je Car.
A što ti sada mene napadaš? Šta treba da radim? Da sam van, popela bih ti se na glavu! - ubacila se Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga