AKTUELNO

Nije želela da sluša!

Naredna gledateljka podržala je Lepog Miću, pa se osvrnula i na Nadicu Zeljković:

Mićo, ne shvataju tvoje psovke, to treba da ih motiviše. Nadica nema u glavi ono što ti imaš ispod nokta. Svi smo zgranuti što je pobedila, ništa nije pokazala. Za sve što si rekao Miljani, u pravu si! Miljana se zaklela u zdravlje svoje porodice i u Željka, pa je rekla i Mišelu da se zakune da je nije tukao. A sada ona ne želi da se zakune. Miksi, mi te volimo takvu kakva jesi, ali nemoj da obmanjuješ narod. Ženo, opasulji se, gledaj šta radiš roditeljima i onom anđelu! Ovde su ti takve uslove dali i za tebe, tvoju majku, dete, zašto to ne poštuješ? - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja apsolutno znam šta se dešava na mom emotivnom planu, produkciju poštujem, hvala im na svemu, ja sam njima pružila šou, Miljana Kulić ne može da bude svako - rekla je Miljana.
Ja ću je totalno raskrinkati, njoj su pare jedini problem! Nje ne bi bilo na mapi! - vikao je Mića.
Miksi, da si mislila na svoje roditelje, odmah bi otišla u Niš da gledaš roditelje i Željka. Imala si para, zaradila si ih dobro, to što si izdržala od Stefana, to niko nije. Miljana, neće uvek biti rijalitija, budeš li se pomirila sa Zoljom, on te ne voli, samo te koristi. Svu ćeš podršku izgubiti, jer svi vidimo kako onda ceniš roditelje - dodala je gledateljka, dok je Miljana pokazivala kako izgleda trenutno.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, Zola je potrošio njenih 5.000 evra, da, neka dođu da me demantuju! - rekao je Mića.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga