AKTUELNO

Eksluzivno!

Počela je emisija "Narod pita", a voditelj Milan Milošević večeras je ugostio Kristijana Golubovića, Minu Vrbaški i Milicu Kemez.

Da li si razgovarala sa sestrom i da li si saznala istinu? - pitao je voditelj Milan Milošević.
Naravno da jesam, stvari stoje kako sam i mislila. Njih dvoje nisu imali ništa više od prijateljstva. Stoji priča da smao njih dvoje znaju, ali ja verujem svojoj sestri. Jedini momenat kad možeš da kažeš hvala ljudima koji me ne vole, emisije su bile posvećene pljuvanjem meni- rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijane, da li si otišao kod bivše supruge Ivane? - pitao je Milan Milošević
Kada sam izašao i prvi put otišao kući, gde sma živeo sa njom i malom, doneo sam poklone i ručali smo. Tema po temu i došli smo do mementa kad smo dodirnilu temu gde sam sada. Ceo život ću pamtiti te suze i kad je rekla "Zašto si mi to uradio?" to je griža savest kada gledate osobu koja se nije ogrešila o vas, samo nije mogla da prati ritam mog život. Nije zaslužila da je osramotim javno. Vera je jako inteligenta i u školi je cimaju da tata ima devojku, a mama je proglašena za najbolju osobu. Tata sad ima devojku i to je bilo diskutabilno, ali posle 15 minuta dete oseti figuru zaštitinka, oca. Kupio sam joj lego kocke, pa smo slagali i otišao joj je um na lepšu i bolju stranu - pričao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si upoznao Krstinu sa Ivnaom? - pitao je voditelj.
Jesam. Otišao sam da podignem pasop i sredim nešto oko lične karte i poveo sam Kristinu, ne razdvajamo se. Ivana je znala da treba da dođem i donesem poklone maloj za školu. Ona je rekla da je ne stavljam u neprijatnu situaciju, bio sam uporan kao da sam osećao da tako mora. Padala je jaka kiša i ušli smo u zgradu, naišla je Ivana, ona nikad ne ide u pravcu te zgrade, desilo se kao zapisano. Ivana kao veliki čovek krenula je da nas pozdravi, Kristina se okrenula i otrčala na parking. Ivana je odmah meni rekla zašto je pobegla? Ivana je rekla da ne može da se zamisli, ona je majka, prosula mi njenu konzervativu u licu. Rekala je da je pozovem da ona nije monstrum, ja sam je pozvao, ona nije mogla da veruje. Ivana je pružila ruku, rekla nisam ljuta na tebe, bila sma ljuta na njega, to je i mala coca pozdravila, meni je bilo neoriajteno. U jednom momentu vidim da Kristina plače, rekla je ako bih ikada poželela da ostanem zbog tebe, volela bih zbog ove žene, jer joj je toliko žao. Ivana odaje lik svete osobe, ona je normlana, nemam ništa protiv prelepih žema, ali ona je nešto posebno. Uvek kad pričam o njoj steže mi se dijafragma, voleo bih da ostavim dušu i srcu da trpe greške zbog mojih loših postupaka. Ne mogu da dozovolim kad sam jednu prodao, da i drugu pustim niz vozu. Mi živimo u Boeogradu - pričao je Kristijan.
Je l' si se navikao? Zamerao si da nije dovoljno čista i pedatna? - dodao je Milan Milošević
Mislim da je ona više nemarna. Sada dolazi u red, odlična je. Tu je uz mene za sve što treba, energijom najviše. Osećam se prvi put da sam svoj na svome, bar što se žena tiče. Nisam zaljubljen, ja volim - rekao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga