AKTUELNO

Šokantno!

Marko Đedović je otkrio nove šokantne detalje o Nenadu Aleksiću Ša. Kako je bivši zadrugar rekao, on ne ratuje sa Ša, jer je reper od njega slabiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedović je istakao da Nenada zbog svega treba da bude sramota.

Štitio sam ga tamo, a imao sam osećaj da je baš ovako odvratan narodu kao što vidim sada da jeste. On i Tara Simov imaju nekih pet lažnih fan grupa, a dok mi pišu prepoznajem Tarine reči. Treba da ga je sramota zbog one žene što mu ništa nije uradila – rekao je Marko, pa nastavio:
Koliko mi je samo ružnih reči o njoj rekao krijući usne rukama od kamere, a ja sam mu čitao sa usana. Pričao je sa kim je sve Ivana bila, o njenom bivšem poslu, o klabingu njenom. Ima tu i reči koje podležu krivičnom postupku, a reč je o utaji određene količine novca koji nije prikazao pri brakoravodnom postupku.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ostavio je te pare sa strane, a zasad nek bude tajna gde. Nisam mu poverovao u sve što je ispričao. Istina je da mu je Ivana na sudu uzela stan, dva lokala i određenu količinu novca, a on mi je rekao na finalu i da mu je ukrala 5.000 evra dodatno. U to ne verujem. Ne verujem ni njoj sve jer je, ipak, ona bila sa njim sedam godina, ali nije ni on skroz crn, niti je ona skroz bela – rekao je Đedović.

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs

#Marko Đedović

#Nenad Aleksić Ša