AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Milan Milošević pitao je Milicu Kemez za odnos sa Majom Marinković.

Milice, ti i Maja ste imale dobar odnos sve dok se nije umešala u odnos sa Borom? - pitao je Milan Miloešvić.
Maja i Bora su imali sukob, ona je meni draga i blesava. Nije mi jasna ta cela situacija. On je meni prišao na žurci - pričala je Milica.
Ista situacija je bila. Nikad ga nisam uvredila, a na sve to dobijem da sam ku*vetina za 2000 dinara. Ja sma njemu pružila ruku nakon svih stvari koje mi je radila - ubacila se Mina.
Nije mi jasno zašto Taki to radi. Bora je psovao Maju i njihov sukob traje od Zadruge 2 ali nije jasno zašto to na nacionalnoj osnovi. 21. vek je to je nešto što je odavno prevaziđeno. Mislim da Taki ne treba tako da se izražava i da govori tako za Boru. Svađajte se vi ako imate oko bilo čega, ako imate rasprave, raspravite kao ljudi, navikli smo u Zadruzi da se ljudi svađaju i vređaju - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije meni Nataša prosledila poruke, nego su posle minut došle do mene - dodala je Mina.
Kako je tebi izgledao odnos Maje i Cara? - pitao je voditelj Milan Miloešvić.
Uvek je bilo na ivici. Očigledna je bila želja Filipa Cara da spava sa Majom. Koketirala je i pravila Janjuša ljubomornim, znala je da on ima veliku želju da bude sa njom. Uvek sam je upozoravao, kad god je pogledam da ona omelša, ona kaže "Kiki pa on je pijan, ja ga gledam kao brata", niti ga ona gleda kao brata, niti on nju kao sestru. Bilo bi tu sve i svašta da nije Janjuša i da ona hoće da pređe granicu. Od samog početka smo mu kazali ako je Čorba uradio tako nešto, a nije imao tako prisan odnos sa Janjušem, ne bi ni on trebao da uradi - pričao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga