AKTUELNO

Iskreno o svemu!

U toku je emisija "Narod pita", a nakon priloga o odnosu Kristine, Kristijana i Čorbe, Golubović je otkrio šta je presudilo da ozvaniči vezu.

Prećutno si prešao peko nekih stvari, nije izgledalo da ti je prijatno - rekao je voditelj Milan Miloešević.
U toj fazi sam vagao da li ću bit sa Kristinom, video sam da me je lagala za neke stvari. Hteo sam da se postepeno zaljubi u mene, bude priznata, a ne da bude banalno i sirovo. Na momente je lomila moju ideju lošim ponašanem, te Car, te Čorba. Bio sam u dilemi da li da se prepustim toj vezi i da je priznam. Vremenom sam želeo da je upoznam kao čoveka, prijala mi je energetski kao osoba. Ta njena prošlost i njeni maniri, nisu joj davali da mi iskaže totalnu nameru i emociju i ja sam bio skeptičan, pa nisam hteo prema dokazinim pirjatlejima da priznam da sam u emociji i da želim da budem sa njom - rekao je Golubović.
Šta je presudilo u odnsu sa Kristinom da ne želiš da se boriš za ženu? - pitao je voditelj.
Ja sam hteo, ali sam bio svestan da Ivana ne može da pređe preko tih stvari da sam je javno prevario i ponizio i da nije fer da tražim oproštaj. Ona je meni rodilo divno dete i proveli smo divnih 8 godina. Kod Kristine je presudilo što znam da kod Ivane nema nazad, a za nju znam da ima nade, ako joj se posvetim, da može da me prati eneregijom u stvarima koje ona i ja volimo beskrajno. Bio sam između dve vatre, da li će uspeti - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' misliš da si previše na značaju dao Čorbi? - pitao je voditelj Milan Milošević.
Ne. Držao sam se Čorbe kao jedinog pravog prijatelja u pabu. On jeste bio jedini pravi prijatelj, i ako je pao na par testova. Mislio sam da šta god bude on neće mene spomenuti u nekom kontekstu negativno. Međutim desilo se Janjuš, Kristina i sa Majom kad je bilo, pa čak i sa Teodorom. Ja sam za vezu sa Teodorom iz sve snage, jer je jako pristojna devojka i jako pozitivna za njegovo dalje življenje. Upotpunjuju se, ona je spora, a on brz. Msilim da su dobar par. Da li će njegov duh da nadjača njenu umernost, nisam siguran - dodao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga