AKTUELNO

Kemezova im poželela sreću i dala blagoslov!

Prilogom smo se podsetili mnogobrojnih svađa Milice Kemez i Bore Santane tokom "Zadruge 4":

Ne zaboravlja se ovo, naravno, zauvek ostaju te uvrede. I kad je sve u redu, setiš se tih reči, kada mi je pričao da me ne vidi pored sebe, da ne želi da bude sa mnom. Ovih lepih stvari i nema, jer mi je to sve govorio pod jorganom, da me voli. Ružno i licemerno je što me ovde teši Ermina, svako od nas sebi daje neku ulogu, ne mogu da verujem da ona sebi dodeli ulogu zla. Nije mi svejedno kad ovo vidim. Ja inače nisam takva, njima je normalno kad ja plačem, uvek su više verovali Bori, uvek su mu verovali kad se pokaje. Ovakvih klipova ima milion - priznala je Milica.
Ja ću iskreno da kažem, ne vidim tu nikakvu budućnost, mislim da su oboje krivi. Bora i ja ćemo se videti u ponedeljak, ugušili su jedno drugog. Meni je bilo mnogo teško kada je Bora plakao, delovalo mi je kao da je sa njom iz sažaljenja. Ja Boru ne pitam za taj odnos, to me ne zanima. Uvek pričamo o nekim drugim stvarima. Ja o Milici nisam pričala, a nije ni on - komentarisala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti slobodno idi tamo kod njega, provodite se, ja idem svojim putem. Verovatno Mina ide u Budvu da čitaju knjige - naljutila se Milica.
Ja ne idem u Budvu, rekla sam da idem za Crnu Goru, ali ne u Budvu! - objasnila je Mina.
Vidi kakve su, one treba da nađu prave muškarce i da uživaju! - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga