AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Narod pita", usledilo je uključenje Vesne iz Majvra.

Za Milicu reči hvale, za Minu katastrofa. Misli da je neko i nešto, a promenila 13 momaka. Ona priča o Maji Marinković i njenom tati, o Nataši Moskvi laže da nije rekla - rekla je gledateljka.
Nisam rekla da nisam rekla, nego da je razlog drugi. Šta je Taki rekao šta je razlog? - ubacila se Mina.
On je rekao da si se raspravljala zbog toga, a počupala zbog Janjuša - nastavila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Trebala si više da dobiješ, da te počupa kao gusku. Pričala si da te je Janjuš jurio, ti si ga odvela kod drveta, grlila, pričala da samo tebe voli. Budalaštine! Kristijanu si radila iste stvari, pravila svađe sa Krstinom - odbrusila je gledateljka.
Je l' ste napravili dnevnik? - pitala je ona.
Ja imam mozga za razliku od tebe. Mina je zlo za. Nisam ja prvi put u emisiji. Prema Caru i Maji Marinković se najviše ogrešila - nastavila je gledateljka.
Polako gospođp, sve najbolje i prijatno - završila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijane, zašto Mina ovako teško podnois? - pitao je voditelj Milan Milošević.
Ajde što u Zadruzi slušam, ali mogu na lep način da pozovu, a ne da me vređaju i pričaju laži. Ne ovako drsko i bahato. Nada se da će uživati da me slušaju do kraja ove emisije - rekla je Mina.
Rekli mi je Kristina šta je pričala, ja sam rekao Mina se igra sa mozgovima. Ona je pravila šou - dodao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sebi najviše naškodila. Filip i ovaj i onaj i devojke, vodila sma ratove, nisam im više naškodila nego sebi - dodala je Mina.
Sve su u teoriji odlične. Kad se čeka prebračaj na viši nivo, one se srozaju još više. Sanja koja je dobila takve uvrede od strane Cara. On ima tu crtu mangupsku, on daje malo miris, garderoba, osmeh. Takav čim uđe pod kožu, malo dr*ica, se*s i na kraju ne valjda, omalovažava - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga