AKTUELNO

Progovorila o svemu!

U toku je emisija "Narod pita", a nakon od odgledanog priloga voditeljka Ivana Šopić postavila je pitanje Nadici Zeljković.

Nadice, mnogima ste bili trn u oko, nisu mogli da ostanu imuni na provkacije. Uvek ste bili na stani žena? - pitala je Ivana Šopić.
Nisu stekli tamo takav utiak. Prema ženama sam bila surovo iskrena, da bi shvatili šta im radi partner. Jedino sam Franu rekla da je g, ali on mi i dan danas šalje poruke, ali ispao je g prema Pauli. Mnogo je teže da ja sastavim rečenicu, lakše je reci pk. Mina je meni bila slaba tačka, videla sam ja da se on njoj mnogo sviša, a on je nju uporno ponižavao. Posvađao se sa mnom i Mićom, a kad sam ja imala rođendan dobila sam razglednicu od njegove mame, da treba da ga usmerim, Mina je bila sakrila, ali je vratila. Ja sam samo spomenula da je majka rekla da treba da ga usmerim, a on je poludeo, udario vrata, išsao niz tobogan, nisam znala da ga je to toliko povredilo. Da nema tih psovki, to je dečko koji je mogao u Zadruzi da ima visoki plasman. On mene i kad me je oterao u 354 pm, obraća mi se sa Vi. Poslao mi je poruku kaže nije verovao da ću mu nedostajati. Ne mogu da shvate da ne treba takve stvari da rade, pa i Mina je nečije dete - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki pozdrav za goste, pitao bih Đedoviča. Bio je prisutan kad je bila svađa između Tare i Ane Korać, bio je u tom momentu tu. Zanima me jer je on bio tu gde je Tara lagala u vezi Ane Korać? - pitao je gledalac.
To je bila prepirka sa Anom koja se brzo zaustavila, više se David svađao sa Tarom jer je David provodio vreme sa Matejom, a Ana je uskočila. Brzo se svađa završila valjda zbog zajedničke drugarice. Tad je bilo pitanje da David remeti njihov odnos, više je bila svađa sa Davidom - rekao je Đedović.
On je u emisiji rekao dve reči za Taru to je lažljivica i spletkaroš. Zvala je Davida po 1000 puta dnevno i da je pametan momak koji nije hteo da otvara priču - dodao je gledlac.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga