AKTUELNO

Peckanje od samog starta!

Upravo je počela vaša omiljena emisija "Narod pita", voditeljka i domaćin ove večeri je Ivana Šopić koja će ugostiti Milana Jankovića Čorbu i njegovu devojku Teodoru Bilanović. Ovaj ljubavni par je započeo svoj odnos pred kamerama još u Beloj kući tokom Zadruge 4 i jedan je od retkih čija se ljubav nastavila i napolju. Upravo će oni odgovarati na pitanja gledalaca i biti na oštrom sudu ljudi sa Tvitera i ostalih društvenih mreža.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se osećaš Teodora? - pitala je Ivana.
Malo umorno od puta, ali se osećam sjajno - izjavila je nasmejano Bilanovićeva.
Kako si ti Čorba, jel si umoran? - pitala je Šopićka.
Ja sam malo odmorniji jer Teodora vozi, ali sam sjajno i spreman sam. Stalno smo zajedno, bili smo na crnogorskom primorju, bili da vidimo mog sina, naravno i na Kosovu da Teodora upozna moje, stalno smo zajedno, idemo zajedno i na nastupe - odgovorio je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostao si upamćen kao Kazanova, osvojio si mnoga ženska srca, mnoga si i izneverio ali eto Teodoru si definitivno osvojio. Da li te vređa više kada kažu da si švaler ili Kristijanov poltron? - pitala je Ivana.
Ne smeta mi ništa, znam ko sam i šta sam, to je stvar njegovog viđenja. Za nekoga mogu biti poltron za nekoga samo švaler, za nekoga oba. Ja mislim da nisam ni jedno ni drugo, ima onih koje su trčale za mnom ali nisam nikoga zavlačio - odgovorio je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa koliko si njih bio, hoćemo li da izbrojimo - rekla je Šopićka.
Paula, Teodora, Tara, Maja, pomozi mi molim te - nasmejala se Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Misliš li da si ženskaroš, realno voliš žene! U koga si iskreno bio zaljubljen? - pitala je Ivana.
Mislim da one više vole mene. Sviđale su mi se razne, ali iskrene emocije imam samo prema Teodori. Švaler ima devojku i još nekoga pored, ja kad imam devojku imam samo jednu - iskren je bio Milan.
Šta je to bilo sa Kristinom? - dodala je Ivana.
Kristina je u jednom trenutku priznala da je zaljubljena, ja nisam bio zainteresovan. Ni što se tiče Aleks, ni Mine, ni tu nisam pokazao interesovanje - izjavio je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav je osećaj da budeš sa momkom koji je sve isprobao, izvini što tako kažem - obratila se Ivana Teodori.
Sigurno da je prepoznao nešto u meni što niko drugi nije imao. Ne smatram da je ženskaroš, to što ga vole i druge žene ne smeta mi to mi je ponos. To pokazuje da njegove kvalitete ne vidim samo ja . Evo recimo ja sam sa Paulom u najboljem mogućem kontaktu sada a i kući sam bila najbolja sa njom. I sa njegovom ženom smo se videli, ja nemam problem, imam poverenja, baš nemam taj mozak. I sa Majom sam imala okej kontakt, dok posle nije udarila na mene - odgovorila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalje pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga