AKTUELNO

Da li je bio iskren?

Emisija "Narod pita" je počela. Večerašnji gosti su Milan Janković Čorba i Teodora Bilanović sa kojima će razgovarati atraktivna Ivana Šopić. Usledilo je naredno uključenje iz Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Milena ovde. Pozdravljam vas. Htela sam da pitam Teodoru da li je išla u Republiku Srpsku? - pitala je gledateljka.
Nisam, mama je došla ovde kad sam izašla, pa smo zajedno išle na Kosovo da upoznamo Milanove i na more - odgovorila je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitala bih Čorbu, da li je ostavio nerazjašnjeni odnos sa lisicom, Sandrom i Tarom zbog ulaska u Zadrugu 5? - izjavila je gledateljka.
Ako ste gledali, ja sa Tarom nemam ništa, naročito od kad je ušla u vezu sa Ša. Sandra je bila i ostala moj drug, tu nikada ništa nije bilo. Nemam nameru ni zbog jedne devojke da ulazim u peticu to je glupo. Ako uđem to će biti zbog mene samog. Na Taru imam uticaj, gotivi me ja to znam, ni sa njom nisam imao scene. Sa misicom sam bio drug gospođo - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si sa svima bio drug, to je zanimljivo. Čorbice, ti kao da imaš magični štapić, Maju si postavio na mesto a i Taru isto, obe su sa tobom bile mirne, kako to uspevaš? - dodala je gospođa.
Babina kozja surutka je najviše uticala na mene - odgovorio je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodorice, nemoj više sebi da dozvoliš više da plačeš, kao što si ga onda pitala šta mu je i molila ga a on ništa. Toliko si plakala, ja da sam mogla dovela bih te kod sebe. On uživa i gleda te kaže seti se, čega kad ne postoji ništa - nastavila je Milena.
U pravu ste, neću više. Jeste bilo strašno, on ima tako tešku narav. To je situacija kada je Kristijan diskvalifikovan, na mene se sve svalilo. Tu me je i vređao i ponašao se jako hladno a ništa nisam uradila, još mi kaže seti se, a čega, kad ne postoji ništa - rekla je Teodora.
Tad sam bio na dijeti, popio sam, nisam jeo tri dana, izbezimuo sam se nisam znao šta radim. Pomešale su mi se emocije, bio sa, van sebe. Teodora je bila u pravu - odgovorio je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo bih rekla, molim te Ivana, nemoj više da dozvoliš da se neko onako ponaša kao Ša, onako nekulturno i bezobrazno. Ne treba da budu na televiziji - dodala je Milena.
Ja sam tu da vodim emisiju ne da vaspitavam, svakako to više govori o njemu samom - navela je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalje pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga