AKTUELNO

Ponosan na sebe!

Emisija "Narod pita" se upravo privela kraju, Ivana Šopić je postavila par pitanja i poentirala večerašnje izdanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Čime si publiku osvojio, šta misliš? - pitala je Ivana.
Spontanost, nisam se folirao. Mislio sam da je moja spontanost i iskrenost najviše biti cenjena. Uvek sam sve cenio sve što imam, uvek sam cenio odakle sam, nikada se ničega nisam stideo. Uglavnom sam gradio svoje samopouzdanje na taj način da se ponosim svemu što imam - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si da nećeš biti ni sa jednom devojkom u rijalitiju tačnije zakleo si se pa pogazio, kako se to desilo? - pitala je voditeljka.
Video sam koliko mi je težine donelo to što sam bio sa devojkama. Sve što jeloše bilo bilo je zbog tih devojaka. I to sa Majom dosta su me optuživali, sve su gluposti govorili. Onda se pojavila Teodora, družili smo se, podržavala me je. Znao sam da ako pogazim reč a srećan sam, ponosiću se svojom odlukom a evo nisam pogrešio - odgovorio je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si strepela da te neće javno priznati kao devojku posle toga što se zakleo? - obratila se Ivana Teodori.
Nije, jer znam zašto se zakleo i kako mu se majka ukazala u snu. Nisam se bojala samo me je nerviralo samo zato što je odugovlačio, ponašao se kao da nema poverenja u mene, a ja sam uvek bila tu. Ja sam se nadala da ćemo biti zajedno ali nisam očekivala da će biti sve ovako - izjavila je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je još jedno uključenje.

Dobro veče, Milojka sa Zvezdare. Htela sam da vas pozdravim sve. Imam samo jedno pitanje za Milana. Zašto su tako on i Kristijan ignorisali Mišela, kad je on sve vreme bio uz njih? - pitala je gledateljka.
Slažem se da je dobar i da nikada ništa ružno nije rekao. Nije bio takav da može da nas prati, naše rutine. Nekada sam ga ovako provocirao ali iz šale, on je fin i kulturan ali nije imao našu energiju. Imale smo lepe momente, ali je na kraju otišao zbog tog konflikta sa Kristijanom - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš pobednicu Zadruge? - pitala je Ivana za kraj Teodoru.
Meni je drago, naročito što su svi vikali da im nije bitan plasman, a ona je uvek govorila hoću da budem prvo mesto, evo i jeste prva. Baš mi je drago! Čule smo se čestitala sam joj, poslala sam joj poruku - odgovorila je Teodora.
Nisam očekivao da ona bude prva, imao sam tu par favorita, kad je ona pobedila bili smo oduševljeni. Mi smo mnogo vezani, ona kaže sedi pored mene biće mi lakše i ja sam proveo sa njom sve vreme. Uvek me je hvalila, kako sam radan i vredan, da sam pravi muškarac - rekao je Milan.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga