AKTUELNO

Studio se ori!

U toku je emisija "Narod pita", Darko se osvrnuo na najvreliju temu koja puni novinske stupce i portale.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ste ispratili skandal koiji trese Balkan, Janjuš i Aleks koji su uhvaćeni zajedno posle svega? - pitao je Darko.
Hoću da ti kažem da mi je mnogo drago što se Maja opametila, videla sam i u finalu da je poslušala moju mamu, koja kaže da je boli da je svi slušaju više nego ja. Smatram da Janjuš samo tera inat - rekla je Miksi.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je novo uključenje.

Dobro veče, Zoran iz okoline Sombora. Pozdrav za Mišela, divan dečko. Što se tiče Miljane, svi bi hteli da budu kao ona, ona je bolja od svojih roditelja i ne treba da je kritikuju - kratko je rekao gledatelj.
Imate li neko pitanje? - nastavio je voditelj.
Kako podnosite to što sami odgajate dete? - pitao je Zoran.
Teško, ali takva mi je sudbina. Željko je divan dečak, mnogo dobar,. Eto, ja se trudim da mu stvorim sve što mogu, idem iz rijalitija u rijaliti i nadam se da ću to uspeti - rekla je rijaliti zvezda.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišelu svaka čast, pratim ga od početka. Vidi se odmah ko je on i čiji je naslednik. Samo treba da nađe pravu ženu koja će ga pratiti a ne Miljanu ili Minu. Treba da ima kvalitete kao tvoja mama, da bude polovina tvoje mame. Eto i Darko treba da nađe nekoga - rekao je Zoran.
Darko samo da znaš da sam ti ja uvek na raspolaganju, za tebe uvek ima mesta u mom telu i srcu, a srce je deo tela tako da znaš - našalila se Miksi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalje ovog ludog smeha u studiju pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga