AKTUELNO

Veče puno iznenađenja!

Počela je emisija "Narod pita". Večerašnji gosti su Miljana Kulić i Stefan Karić. Od samog početka su krenule svađe, prepirke i sevanje varnica. Došao je na red prilog o odnosu Miljane i Stefana

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Milena pored telefona. Prvo bih opštu konstataciju, bez obzira na sve, mislim da je Zadruga 4 upamćena prema najlošijim međuljuskim odnosima i po učesnicima kojima su rano popucale kočnice, i koji su jako brzo počeli da pokazuju najlošija lica - izjavila je gledateljka.
Obratila bih se Stefanu, ti si dete iz Beograda, smatram da gostovanje u ovakvoj emisiji iziskuje da nosiš pantalone, a ne tako. To nije kulturno, a ne bi mogao da užeš ni u jednu državnu intituciju. Ono što se meni nije dopalo je učešće tvog oca u rijalitiju. Misliš li da je lepo da tako vređa devojke koje mu ništa nisu uradile - nastavila je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako pratite Zadrugu treba da znate da sam se više putga svađao sa njim i rekao sam mu da se ne oglašava. Ni meni se to nije dopalo. Ono što ja znam da nije vređao u Zadruzi 4 nikoga. Ja unutra nisam imao telefon, tako da ne znam šta se dešavalo napolju - odgovorio je Karić.
Koliko si bio iskren kada si izneo mišljenje o Kristijanu?
Ja gledam ponašanje prema meni i po tome sam rekao to što mislim. Ja slušam o njemu ceo život, imao je priču sa mojim ocem, odmeravale su se neke snage pošteno još davno, nisam sanjao da ću sa njim biti zajedno zatvorem, i da će mi biti kao otac - rekao je Stefan.
Neka bude da je tako Stefame, mada nisam od tebe ništa ni očekivala - rekla je Milena.
Iskreno da vam kažem mi smo u korektnim odnosima, mi se čujemo stalno. On je sada sa Kristinom, zezaju se prave klipove, u kontaktu smo - dodao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana, dobro veče, lepo ti stoje te boje. Moglo bi da se podeli u tri faze. U završnoj fazi kada si trebala da staviš pečat, omanula si. Očigledno da je bolest tvojim roditelja uticala na tebe - rekla je Milena.
Hvala na lepim željama, ozdraviće, nemaju bolest koju su imali. Hvala puno - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da ti je stigao poklon, mene zanima poruka? - rekao je Darko.
Za najlepšu i najbolju, u potpisu je Aleksandar. Prelepo je cveće, ja ne znam ko je on. Pokloniću mami, jer ja ne volim cveće. Presrećna sam na znaku pažnje - nasmejala se Miljana.
Meni ona deluje zaljubljeno i zato mislim da ne može da prihvati poklon - ubacio se Stefan.
Nije tačno. ono staro ne postoji. Samo imam simpatiju, samo se dopisujemo, čak se nismo ni videli - dodala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da otkrijem, Miljana je u kontaktu sa Darkom Lazićem, da se oni druže, pričaju i gledaju preko videa. Kako je reagovala kad si ga pozvala posle Zadruge - rekao je voditelj.
Baš mi je lepo i drago. Otkrila sam da stoji da snimimo duet i spot ja i Darko Lazić. Mnogi ne znaju da pevaju, ali ljudi ih najviše vole. Ja kad uzmem mikrofon u ruke ja sam najsrećnija na svetu. Mogu da budem kao Maja Berović - rekla je Miksi.

Detalje pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Miljana Kulić

#Stefan Karić