AKTUELNO

On ih dotukao!

U toku je emisija Narod pita, koju ovo veče vodi Ivana Šopić. Njeni gosti su pobednica Zadruge 4, Nadica Zeljković i Filip Car. Ukljućio se Igor iz Smederevske palanke:

Nadice čestitam vam. Kod vas se videlo relanost i korektnost pogotovo za crnim stolom, bili ste brutalno iskreni - rekao je Igor, a onda se obratio Car:
Bio si mi favorit, ali si se pogubio zadnjih dva meseca. NIje mi to jasno uopšte. Da li je realno da su te devojke toliko poremetile brate moj - govorio je gladalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je na primer Jovana bila favorit, ali ono ponašanje od Ša i one nesrećnice Tare, je sramota. Njemu je brak bio sprdnja, kukao kako nema Ivane 10 meseci, a kako je bilo ljudima kada su služili vojsku, gardu. Nisam video devojku po dve godine. Za Ša mi je jako smešno, ono njegovo potenciranje kako je on Beograđanin i ta gluma, to je meni smešno, ja mislim da sam više noći imao u Beogradu od njega. On i Tara ne zaslužuju ovo, Ša nije imao ništa pametno da kaže, on nije smeo da pogleda Nadicu, ona nije pokazala ništa što nije. Želim Vam iskreno sve najbolje, vas je narod izabrao - rekao je gledatelj a potom brutalno kometarisao Maju i Janjuša i Taru i Ša.
Hvala vam na svemu, i u svemu se slažem sa vama - dodala je Nadica.

Autor: N.B.

#Zadruga