AKTUELNO

Nije tako kao što se čini.

U toku je emisija "Narod pita", a još jedna gledateljka se uključila, pa se obratila Bori Santani.

Milica je devojčica kao šećer, da li biste hteli da mi prevedete šta znači ćaje šukarije? To je devojčica kao šećer, čuvaj je. Ja ne znam zašto svi kritikuju Boru, a niko ne pominje Kristijana Golubovića - pričala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

A za Miću, ima li on neke probleme kad je non-stop u Zadruzi? Mićo, sve najbolje, evo sad ću da uključim ton da čujem psovke koje izgovarate - rekla je gledateljka.
Hoću da budem više na televiziji. Toliko ste obojeni i providni, toliko ne znate šta pričate. Ako iko psuje, zna se ko psuje. Vi nikad niste sreli mene u životu. Ja idem u Zadrugu da bih edukovao budaletine. Ja sam veći prijatelj Bori nego vi milion puta, jer mu kažem šta mislim - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Uporedi mi Matoru i Boru od početka?
Matora je iskusna ušla, odmah je krenula u priču. Bora je bio izgubljen u vremenu i prostoru. Ja sam ga saslušao, i rekao da treba vremena. Meni je Bane Čolak prišao i zamolio me da rešim to sa njim. Trba da mu je drago da sam prijatelj njegove devojke i što sam uvek stajao iza nje. Istina ga boli, zato me napada - rekao je Mića.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga - Narod pita