AKTUELNO

Stavila karte na sto!

U toku je emisija "Narod pita", a nakon telefonskog uključenja voditelj Darko Tanasijević imao je pitanju za Kristinu Spalević.

Kristina, je l' tako lako izdaješ i odričeš se prijatelja? Je l' te iznenadilo uključenje? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Nije me iznenadilo, pomislila sam na jednu drugo ozbu, koju sam očekivala. Ovo baš nisam, iznenadila sam se govorom i pristupom. Možda nisam adekvatno reagovala, ali nisam uplašena. Pomenuta mi je osoba čim sma izašla, majka mi je rekla samo za Saleta da mi je jedini prijatelj. Prijatelj je za mene teška reč. Kaže da ima svašta da iznese, mogu da nađem datum upoznavanja, to je možda dva meseca druženja. Izrečeno je mnogo stvari za Milicu Kemez i volela bih da se ona javi - rekla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si da si ostavila ceo život iza sebe i da se ti i Kristijan oko tih stvari i svađate? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Svi smo upoznali Kristijanovu stranu i znamo za njegove kodekse i principe. Ne mislim na neke nenormlane stvari, samo stil života. Počevši od cigareta, kad odem da pevam da li ću popiti, muško društvo. Kristijan mi je i rekao da mu se niko nije javio da kaže nešto dobro o meni. Baš zato što i nema takvih, rešila sma dobro da pričam o sebi. Imala sam toksične ljude u životu, pokušavam da se uozbiljim i posvetim porodici. Svađamo se od cigareta, ali dobio je i ogromne dezinformacije. Žao mi je što znam da su mu 10% dali istine, on je mene prihvatio da tim dezinformacijama - rekla je Kristina.
Ispada kao da braniš Kristijana. On reaguje tako, neke stvove koje je i on imao pogazio je, počevši od prevare. Mislim da nema pravo da ti zamera. Posmatram vas kao par i malo mu je muka od tog stava, ako si j 300 žena onda si frajer. Malo mi je to Kristijanovo, svašta radim, svašta je i ispričao, o ženama, a onda zamera ovo i ono. Ti kao žensko treba da držiš do svog dotojanstva i da se boriš za sebe - ubacila se Sandra.
Imala sam faze gubljenja, izlaz iz probleme sam tražila. To je i generacijski jaz. Ako nisi takav, postane normalno, jer to ti je u okruženju - dodala je Spalevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga