AKTUELNO

Ovaj odgovori nije očekivao!

U toku je emisija "Narod pita", a nakon odgledanog priloga, Fran Pujas prokomentarisao je njegovu vezu sa Paulom Hublin, kao i žestoke rasprave koje su imali.

Oko čega je bila ova svađa? - pitala je voditeljka Ivana Šopić.
Mislim da je ona mene namerno provocirala, da ja poludim, da nju vređam, da sebe trpam u kanal, a ona da se perem Znam situacije gde me je namerno provocirala, ja poludim i izvređam je i onda se ja pokazujem kao loš. Poludim na takve stvari jer je volim, mislim da je namerno provocirala, ne za sve stvari. Ona je trebala da se opere, jer ja sam kao ispao jadam i žrtva, realno sam se pokazao kao bolji čovek od nje, bar da mene ukanali. Svaki put kad sam ja nešto zeznuo ona se drala da je rekla kakav je Fran. Ne bih da ulazim u detalje - objasnio je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je telefonsko uključenje, javila se gledateljka Maja.

Što se tiče veze sa Paulom, bila mi je simpatična kao lik, napravila je dosta grešaka, ne znam da li je dobro to što se desilo za njihovu vezu. Pominje se da gledaoci treba da počiste svoje dvorište, ja sma svoje počistila, zameram mu to što ako je imao probleme u svom braku, pokazao je kukavičluk. Taru po meni nema nijednu vrelinu, mislim da zaslužuju jedno drugo. Pričao je sve vreme da je lagan i da plovi, želim im da zaplove i otplove - rekla je gledateljka.
Šašava je, bacila je lošu foru - dodao je kratko Ša.
Je l' bi bio kum njemu i Tari? - pitala je voditeljka.
Ne, da nađe drugu devojku bi, njemu i Tare ne. Radila je puno spletki. Sumnjam da bih i došao na svadbu. Nije ispala fer prema dosta ljudi, jednostavno ne mogu. Bio mi je dobar prijatelj, razočarao sam se nakon izlaska, bio bi 10 puta bolja osoba da nije sa njom. Nenad i sam zna da sam u Zadruzi rekao da sam bio dobar sa njom samo jer je njegova devojka, da nije bila, ne bih imao kontakt. Shvatam da on ne može da razme što ja ne podržavam vezu, ali mislim da o svemu što smo pričali ne bi bilo normalno da on podrži mene i Paulu, to jeste emocija, ali u ljubavi se ne dešavaju onakve stvari. Podržavam Jovanu i Stefana i Kenana i Rialdu - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeo si posle odnosa sa Paulom da ceniš zdrave ljubavbi? - pitala je voditeljka.
Marko mi je tu mnogo pomogao, pljuvao je po našoj vezi i po njoj, nije mi ugodno bilo, ali postoji nešto razumno u tome što on priča - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga