AKTUELNO

Progovorila o temi koja je sve zanimala!

Emisija "Narod pita" je u toku. Usledilo je još jedno uključenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Lola iz Beograda. Nemam praksu da zovem ali sam izrevoltirana baš i morala sam da pozovem. Sinoć je vređana Jovana koja ume da bude bezobrazna ali je dobra duša, a veliča se Maja koja je odron jedan koji je ušao u rijaliti i bio tu toliko sezona. Svi mi znamo ko je Maja, svi mi iz Beograda znamo kako su je zvali "Maja sida". Ovo što je pokazala Maja je užas, sve ono sa oženjenim čovekom. Zove osobu kojoj je razorila brak i grokće joj u slušalicu, skandalozno. Sve devojke koje su pričale sa njenim dečkom je šutirala u glavu - žestoko je govorila gledateljka.
Pazite, nemojte da se opterećujete, nemojte da vam skače pritisak - nasmejano je rekla Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Imate li neko pitanje za Maju - pitao je Darko.
Imam konstataciju. Nudila se navijačima, njene slike su izlazile svuda, svi to znaju. Moja deca izlaze na ista mesta i bili su svedoci, ona je nevaspitana i odron - nastavila je gledateljka.
Gospođo, vaše mišljenje mene ne interesuje, vi ste meni nebitni, zaista nema potrebe da vam skače pritisak - ubacila se Marinkovićeva.
Janjuš je isto odron koji je dozvolio da mu ovako neko razori brak. Njegova greška ima jaču težinu jer je on imao porodicu i nije bio sam. Kako je dozvolio da ga blamira ovako a ima malo dete. Da li bi iko voleo ovakvu ženu za snajku? Ta Mina kakva god da je, muškarci su ludi za njom i vraćaju joj se, što kod tebe nisam videla. Janjuš je bio opet sa njom jer je video šta je uradio i nije imao gde da se vrati, da se razumemo - dodala je Lola.

Foto: TV Pink Printscreen

Moramo da se osvrnemo na susret Maje i Janjuša! Ko se kome javio i šta se tu događa? - započeo je Darko temu koja sve zanima.
To što se desilo između nas to je opšte poznato, kad sam otišla u Crnu Goru javila sam mu se naravno. Ja radim šta želim i kako osećam, ništa iz inata nego zato što tako želim. Došao je on sa drugarom u Budvu, ja sam izašla sa Anjom, otišli smo na piće i posle svako svojoj kući. Apsolutno govorim istinu, mji smo prijatelji i imam najlepše mišljenje o njemu - govorila je Marinkovićeva.
Očito da je među vama postojala hemija čim se taj čin desio, kako je moguće da se te varnice ne jave ponovo? - nastavio je voditelj.
Očigledno da je moguće vidite i sami. Mi smo ostali u dobrom odnosu i to je to - kratka je bila Maja.
Šta misliš kako je Janjuš reagovao kada je to video? Ima li tu inata ili provokacije? - pitao je Darko.
Ma ne, to me ne interesuje, ljudi imaju prava da misle šta god, ali to je iskreno, nema inata i ničega, on je moj drug i uvek ću rado popiti piće sa njim - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefane, on je tvoj prijatelj, imaš li ti neka saznanja? - pitao je voditelj.
Nemam, mi iskreno ne pričamo o tome zaista - rekao je kratko Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi me pitaju, jeste intimno pitanje, ko se od tih silnih muškaraca najbolje pokazao? - pitao je Tanasijević.
Ma jok, to je glupo, ne bih ja nikoga tako klasirala, ne priliči mi. Od toga nema ništa - odgovorila je Mrinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga