AKTUELNO

Reper otkrio detalje koji do sada nisu poznati javnosti.

Emisija "Narod pita" večeras puna skandala, iznenađenja i turbulencija! Miljana Kulić se vratila u emisiju! Ivana Šopić je pozdravila novog gledaoca koji se uključio u studio.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, ja sam gledateljka televizije Pink. Moram reći da je Zola dobar čovek, samo što to Miljana nije to shvatila na vreme - navela je gospođa.
Gospođo imate pravo na svoje mišljenje, ni jednom mišljenju se ne protivim. Kad neko iznosi neko notorne laži ja moram bar nekako da odreagujem. Hvala vam puno - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana, drago mi je što si se vratila u emisiju. Pitala bih te o situaciji Tare i Ša? - pitala je voditeljka.
Dugo želim da pričam o tome. Ja sam branila instituciju braka i branila sam te žene. Razočarala sam se jer sam videla da se Ivana viđa sa Vladimirkom Tomovićem. Mislila sam da je ona gospođa ali sam se razočarala - odgovorila je Miljana.
Ali ti si se klela u njega - dobacio je Zola.
Ja sam ga volela, ali sam videla šta je mi je radio iza leđa, šta je pričao i da nije mogao očima da me vidi. Ivana ništa nije bolja od Ša, ali to sam videla tek kada sam izašla - nastavila je Miljana.
Polako će se sve videti, dosta više o Neši i da je on najgori - dodao je Ša.
Što se Nenada tiče, nije mu Ivana ni pristajala. Naravno da osuđujem sve one prevare i to, ali ni Ivana nije bolja - nastavila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pred ulazak u rijaliti Ivana je rekla da me više ne voli, evo to moja snajka može da potvrdi, to prvi put kažem! Nisam to znao odmah, zahladneli su odnosi. Dragi moji, svi koji me pljujete, svima je govorila koji su ulazili prenosili su mi da je pitala zašto se ne družim sa ženama, zašto nisam prisniji. Nije fora i Ermini je rekla da sa ženama budem intimniji, pričala je i sa Borom. Evo vi protumačite šta je ona želela da kaže, dosta je Nenad bio najgori - nastavio je Ša.
Tvoja je greška što si je veličao i davao suprotnu sliku od toga što je istina - ubacila se Miljana.
U pravu si, trebao sam da kažem istinu, trebao sam da kažem da smo dvadeset puta pričali o razvodu. Vi mene osuđujete, a ja je nisam izbacio na ulicu, ona je situirana, imala je pare sve, ja nisam najgori. Taj stan je moj, od rođenja sam u tom stanu, to nije Ivanin stan. Sram vas bilo, to je moj stan - rekao je Nenad.
Novine svašta pišu, ali je dosta i istina, evo sve je istina za mene, jeste kockala sam se i sada posle idem opet, ja to volim, istina je - bila je iskrena Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si da se ne kaješ, ali da li se kaješ zbog načina? Povredio si nekoga? - pitala je Šopićka.
Ne kajem se ne zanima me, i ja sam povređen i tačka. Ja sam našao devojku koju sam zavoleo. Nije sve kako je izgledalo - odgovorio je Ša.
Ma nije ona ništa bolja videli smo i sami. Mislim da bi i ona da uđe u rijaliti, mislim da sve radi zarad marketinga. Još je završila sa Tomovićem - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je tebe najviše razbesnelo? Što te je pljuvao - pitala je voditeljka.
Rekao je svašta, pljluvao me je, psovao mi dete, on je ljudska ljiga! Sve su mi slali, sve klipove, to je strašno - odgovorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Javila se Ermina i rekla je da je sve istina što si rekao iako niste u dobrim odnosima ona to mora da potvrdi - rekla je Ivana.
Hvala Ermina, drago mi je što si potvrdila - dodao je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga