AKTUELNO

Smeh do suza!

U toku je emisija "Narod pita", Maca je pozdravio novog gledatelja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Vesna iz Zaječara. Pozdrav za vaše goste. Zorice, ti jesi u pravu. Mišel, ovo što tvoja porodica radi, to kalja tvoj obraz. Ovo nasilje, to je čisto kaljanje - rekla je gospođa.
Slušajte, ja to ne gledam tako. Čak i da se desilo, ja za to ne znam, ništa još nije dokazano, sud će o tome odlučiti - dodao je Mišel.
Kako bre lažeš tako, kažeš ne znaš ništa, a on kad je pobegao ti si je zvao i pitao gde je? Kako bre tako mlatiš ovaj narod? - vikala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li sam rekla bilo šta ružno? Da li sam rekla na ulasku da je buzdovan? - pitala je pevačica.
Ne, zaista ja to nisam čula! - odgovorila je gledateljka.
Tvoji roditelji su se mešali, videli smo i na finalu. Nisam verovala Miljani Kulić za one batine, ali sada već sumnjam. Da nije bilo Miljane ne bi bio tu gde jesi, iskreno jesi bio poznat ali ne bi bio tu gde si sad. Ona te je uzdigla, isto kao Lepi Mića, jedino ga znam iz rijalitija. Ti stvarno lepo pevaš, ali i Zorica lepo peva, ne bi pobedila da nije tako! - govorila je Vesna.
I ja sam to rekao, zasluženo je pobedila - odgovorio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Imate li neki komentar? - pitao je Maca.
Volela bih, da se neko realan javi i da sagleda lepo sve. Ne znam šta ovaj čovek hoće više od mene, slušam gluposti celo veče. Šta koga boli uvo da li mene moj muž dobro je*e, kakve su to budale što se javljaju - odgovorila je pevačica.
Što se ti nerviraš sad, ako si ti zadovoljna svojim životom, šta je problem? - pitao je Gvozdenović.
Ne može bre niko da me to pita na nacionalnoj televiziji - vikala je Erićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Užičanka ovde. Želim da pozdravim ovog divnog čoveka, divnog momka. Šta te briga za ove gluposti, ne slušaj ništa - rekla je gospođa.
Slušaj me matora babuskero, je*em ti ma*er, jei bre go*na, jel si čula? Napu*i se ku*ca! - iznela je pevačica niz uvreda.
Napu*ila sam se ja odavno pa sam odlučila da nazovem - rekla je gospođa i nasmejala sve u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da budem nekulturna zbog ovog divnog dečka zaista. Gledala sam te kad si pevala, nisi mi bila iritantna, ali posle ulaska u Zadrugu sam se pokajala - govorila je gledateljka.
Na*ebem ti se majke, je*em ti ma*er u pi*ku - ubacila Zorica.
Treba tu decu vaspitati, nije im lako da slušaju svoju majku kako je sve moguće polne organe spomenula redom - nastavila je gledateljka.
Ja volim ove babe što se nisu je*avale po kukuruzu, što su moralne, ne se*i baba leba ti, idi spavaj - vikala je Zorica.
Ja sam se vala naspavala. Šta si doveo ove krševe ovde, Maco jesi li i ti normalan - našalila se gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga