AKTUELNO

Možete li da pogodite?

U večerašnju emisiju "Narod pita" uključila se gledateljka, koje je istakla da ne osuđuje Kristinu Spalević i Kristijana Golubovića zbog javne prevare.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, moje ime je Mia. Ivana, prelepa si večeras, kao i uvek. Ovako, ja bih htela samo jednu stvar da kažem, kao neko ko je učestovao u rijalitijima, da kažem svim ljudima koji gledaju da porazmisle kada osuđuje ljude. Niko ne zna kako je biti zatvorne u prostoru toliko dugo sa drugim ljudima. Ne osuđujem ni Kristinu, ni Kristijana, ni druge. Kristina nema čega da se stidi, treba da bude ponosna na sebe, kao i svako ko je ostao toliko dugo. Biti izolovan 10 meseci, svaka čast svima. Teodori bih rekla da je prelepa, prezgodna i da joj kosa ova ne stoji nikako, prelepa je sa kraćom. Ne liči na sebe. Bila sam u fazonu, ko je ova devojka... Prirodno je lepa devojka, ne treba joj to - rekla je Mia.

Potom je pušten razgovor Teodore Bilanović i Nenada Lazića Nece o uvredama koje je pevačica pretrpela tokom jedne svađe od Milana Jankovića Čorbe.

Bila sam u stanju šoka i sad mi se vrati to. Što ja, brate? Ja sam tu prošla ni dužna ni kriva. Našla sam mu se tu kao najbliža, osećao je slobodu da se istrese na meni. Ja sam se Neci žalila, on je došao nakon tri sekunde. Sedim tamo, razmišljam se šta je problem. Nisam kapirala da mu je došlo da se samo istrese, nisam razumela šta sam uradila. Čitav dan smo se sutradan svađali, nije mogao da se izvadi - rekla je Teodora o svađi nakon Kristijanove diskvalifikacije.
Kristina, da li se Čorba razočarao u neke ljude posle diskvalifikacije? - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, zamerio je meni. Ja sam bila ubeđena da nisam imala nijednu grešku nakon što je otišao, da se nisam navukla na tanak led. Gledala sam da se ugasim tamo, nisam imala nijednu funkciju više. Ostala sam da spavam u pabu, to sam uradila kako treba, ali mi je zamerio što sam pričala sa Mišelom, Miljanom. Što se Čorbe tiče, komentarisao mi je kako je dobar momak, kako mu je drago što ima nastupe... - istakla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: M. P.