AKTUELNO

Pokušao je da utiče na njih!

Nakon uključenja Nenada Aleksića Ša, Marko Đedović komentarisao je njegov odnos i raskid sa Tarom Simov:

On je sad meni prosledio i neke prepiske. Čuo sam se ja u jednom periodu i sa njim, a da ona nije znala. Tad a mi je rekao da neke stvari naslućuje, i tada je znao, a sada dolazimo do onoga da je Maki uvek u pravu. Ružne su se stvari desile, videćemo epilog svega toga. Ne daj Bože da se taj njihov odnos nastavi - komentarisao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Čovek je sebi napravio problem, ja sam i unutra rekao da se batale toga, jer sam video da se nešto dešava, tada sam bio grbav. Stvarno mi je žao, čovek ima ozbiljne godine karijere. I sam je rekao, ona pred njim daje broj nekom dečko. U kom univerzumu je to normalno? Nema šta ni da pitaš, šta ima kome da daje broj? Da se ne pravimo mutavi, Tara je mlada devojka, željna je života, Ša ima 40 godina, on hoće stabilnost. Vidim da se stvarno trudi da to uspe, ali džabe. On se nasilno ponašao prema sebi, ali ne verujem da je njoj uzvratio - govorio je Vuk.
Problem je i ta razlika u godinama, on mora mnogo pametnije i razumnije da razmišlja i postupa, to je samo stvar gde ne mogu da ga opravdam, zato ga i pitam zašto je opstajao! - dodao je Đedović.
To je najlogičnije pitanje. Ili pustiš da te neko jaše i ne žališ se - rekao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga