AKTUELNO

Iskren do srži!

U toku je emisija "Narod pita". Večeras je vreme, kako je voditeljka Ivana Šopić najavila, za sudar titana. U vrelim stolicama su Kristijan Golubović i Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Krisitijane, da li bi odeleo Maji, da ste bili sami bez partnera? - pitala je Ivana.
Imao bih kočnicu, zbog Takija na prvom mestu. Mi imamo taj neki slobodniji odnos, spominjao sam svašta, ona se samo slatko smejala. Mnogi su rekli da sam ja njoj bio target, ali eto i Janjuš i Kristina, sd šta bi bilo kad bi bilo. Više je gledam kao ćerku mog prijatelja nego kao ribu. Bila je i sa Janjušem i sa Čorbom a njih sam cenio - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije bilo lako Caru da prizna da je sa Majom, ipak je bio prijatelj sa Janjušem - rekla je Ivana.
On je imao milimetar tog kodeksa jer je bio u rijalitiju, inače čim su izašli druga priča. Odmah sam Krstini rekao ko će gde - nastavio je Golubović

Foto: TV Pink Printscreen

Ma Janjuš menja stavove. Govorio je o Aleksandri sve najlepše na svetu, pa se onda pomirio sa Majom. Sve radi zbog kadra to je neverovatno. Ne mogu da shvatim da se je*u po veceu, po sobi, gde stignu i onda se sete da ipak nekoga vole. Eto i Maja je to uradila Janjušu sa Čorbom. Janjuš može da kaže za mene šta hoće, ne zameram, on je pogubljen. Čuo sam da je na moru sa ćerkom i tu mu je mesto sa njom a ne od sebe da pravi budalu - rekao je Mića.
Ako je već to uradio, prevario ženu, trebao je da ima lep odnos da osnuje novu porodicu, a ne tako da baci sve, zbog čega - dodao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je novo uključenje.

Dobro veče, Snežana ovde Pozdrav svima. Uključila sam se bila pre neki dan kad je Maja gostovala i odmah sam rekla da su Maja i Car zajedno. Videle su se varnice, otvoreni flert. Janjuš je to primetio ali mislim da nije hteo da reaguje - rekla je gospođa.
On je to prebacivao Maji, da ne ide da njegov prijatelj to radi - ubacio se Mića.
Meni je Kristijan bio favorit. Držao je celu Zadrugu, ali kasnije se videlo da je pao. I one suze kad sam videla kad je dobio pismo, plakala sam i ja sa njim
Plakali su mnogi. Svi znaju da sam iskren, i da ja ne dobijem čestittku od ćerke i žene. Njeno opravdanje je da ne priznaje tu Novu godinu nego onu pravoslavnu, nije neko opravdanje ja sam patio ali eto - odgovorio je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi su te odusili zbog prevare, Ivana jeste divna žena, ali mi ne znamo šta je vama bilo u kući. Ne mogu da je poredim sa Kristinom jer su potpuno različete žene, dva različita tipa. Imam pitanje za Miću, da li si sinoć gledao Vuka moba u emisiji? - pitala je gledateljka.
Ne mogu da sklopim kockice. Potpisan je ugovor i momentalno je stavljen život na tacnu, ta tema je deo njegovog života. Đedović nikada ne bih rekao nešto da nema pokriće, ja sam prvi sa njim imao sukobe ali sam realan. Ako je Vuk dozvolio da neko drugi provodi više vremena sa njegovim detetom onda stvarno ne znam. Moje mišljenje, moderni brakovi, moderno donošenje na svet dece je da bi babe imale zanimaciju. Ako si dobio dete sa Oliverom, to je vaše, svaka čast babama i dedama. Treba da ti bude prvo bitno dete, to dete ima i oca i majku, možda će me svi osuditi, ali ispada kao ja sam napravio dete pa nek ga baba čuva. Toje to moderno doba, napraviš dete da bi g neko drugi čuvao. Majka tog deteta treba da bude boginja, jer ona je to dete rodila. Očigledno da Olivera i njegova mama imaju problem. Mislim da je najveća greška taj zajednički život, osamostali se i idi u pi*ku lepu materinu tako je najbolje, da bude snajka je uradila ovo, ofarbala se onako - govorio je Mića.
Mnogi su očekivali demant, ali ne, on je nasrnuo na Đedovića a posle i na Dušicu - dodala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da se vratim na priču, objavljivanja prepiski na Instagramu, rekao si da se ona sada bavi time, internetom, novcem, jutjubom? Da li si odobrio to kačenje prepiski? - pitala je Ivana.
Rekao sam to jer se ona mnogo bolje razume a i uvek je to neko radio umesto mene. I ne daj bože da mi se javi iz inostranstva ona je uvek tu prva na frontu. Nju je iznerviralo to što je rekao pred njom da nije tražio novac i ispalo je da ona laže, samo zato je to objavila. Nisam znao dok nisam video i kad mi je ona ona rekla opravdanje onda sam sve razumeo. Vidi se da se on ohladio da nije više to to, kao da mu je glupo da se izvini. Uostalom, i to pitanje za novac, videli ste ništa nije bilo konkretno, da jeste ja bih odmah reagovao. Bio sam u svojim problemima, nisam razumeo lepo shvatio sam kao da mi se žali a ne kao da mi traži pare - rekao je Golubović.
Mnogi komentarišu da si bio svestan šta si napravio i da ne bi pobedio na kraju?- nastavila je voditeljka.
Ma to su gluposti, to može da priča Stanija, Miljana i razne lakukaraće. Svi znaju da bih ja pobedio, svi mi to na ulici kažu. Nisam ja ne znam šta uradio, nisam ja ubio svoju ženu, da se razumemo. Ne znam kako više da se postavim ljudima, da li da budem dobar, da li da budem pravi kriminalac, ne možeš nikome udovoljiti - izjavio je Golubović.
Bio sam kod kuće, namarno nisam bio na njenom rođendanu, došao sam dan kasnije i doneo samo poklone za ćerku. To sam uradio jer kad sam bio zadnji put dete me nije pozdravilo kao oca nego stranca u noći. Napadala me je za odnos, za dete, za sve. Pretila da će zvati policiju ako dođem ne najavljen. Zato sam ja nju ostavio, jer je napravila razdor između mene i ćerke. Uvek je govorila ovo je moje dete, moja kuća, ako si tako htela mogla si da kažeš hoću ovo hoću ono sve bih joj dao, a ne ovako. To je moja tuga! To je moja rak rana! Čekaj, radim, kidam, dođem kući da osetim kožu koja miriše na vanilicu i mleko i ja to ne dobijem- govorio je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga