AKTUELNO

Iskrena!

U toku je emisija "Narod pita".

Foto: TV Pink Printscreen

Koga bi volela da vidiš u Zadruzi 5? - pitala je Ivana Moniku.
Svejedno mi je, nikada nisam gledala niti ću. Čak i Paula kad je ostala ja nisam gledala, nemam vremena za to - odgovorila je Horvatova.
Ostala si osam meseci, šta misliš da te je koštalo to da ne ostaneš do Superfinala? - nastavila je voditeljka.
Sve sam radila da ne budem interesantna, kome je zanimljivo da ležim, spavam, jedino sam se družila sa Paulom. Nisam se trudila ništa - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je pozdravila narednog gledaoca.

Dobro veče, Nena iz Veternika. Tok emisije je bio do sada katastrofalan. Šta ti je večeras, ko te je rastužio? - pitala je gledateljka.
Dosadno mi je, umorna sam boli me glava, nisam tužna meni je top, ne da mi se brate mili, sedim na silu ovde - rekla je Hublinova.
Ovo je sastavni deo Zadruge. Imaš najlepšu kosu na svetu! Ne znam što si to uradila - nasmejala se Nena.
Ivana želim da te pozdravim i da ti kažem da si ti držala ovu emisiju, jer je ovo mučno bilo gledati - dodala je gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledio je prilog o odnosu Paule, Frana, Sanje i Tome Panića.

Paula, kakvi tu tvoji planovi za budućnost? Kakvi su odnosu u tvojoj porodici? - pitala je Ivana.
Sve je super, zamerali su svašta nešto, ali sve sam rešila i sada je sve okej. Sada ostaje da smirim svoju ludost i da se pokažem u boljem svetlu - navela je Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Menjala si partnere, da li si tražila ljubav ili si želela da budeš zavodnica? - pitala je Šopićka.
Očigledno sam imala neki problem u glavi, nisam ušla stabilna u rijaliti. Iskreno zadovoljna sam sama sa sobom od kad sam izašla i više sam zavolela samu sebe, sada nemam potrebu da se neko zaljubi u mene. Trebala sam pronaću prvo sreću u sebi pa onda u drugima. Mislim da ću naći sreću, sledeći izbor će biti normalan ostvaren neko ko će me pratiti, a ne neko ko me ne poštuje. Nisam ni ja samu sebe tamo poštovala, pa što bi neko drugi - izjavila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga