AKTUELNO

Milo za drago!

U toku je emisija "Narod pita". Maja i Alen Hadrović su u vrućim stolicama kod Ivane Šopić večeras i razgovaraju o svemu o čemu do sada nisu imali prilike.

Foto: TV Pink Printscreen

Videli smo ljubomoru, nije ti prijalo ovo što si video? - pitala je Ivana.
Naravno da nije prijalo, to nije normalno - odgovorio je Alen.
Jel to zbog ljubomore, ti si takav ili ti je smetala ona i njeno ponašanje? - pitala je Ivana.
Kako ljubomoran, pa jel normalno da te drug ljubi u vrat? Nije ona to odmah shvatila, ali kasnije jeste. Bitno je u vezi da odmah kažeš šta ti smeta, makar sitnica. I nju učim da sve kaže odmah zato se i ne svađamo, najbolje je samo da uživamo, a jedino se tako može ako se ništa ne stavi pod tepih - govorio je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je izašao klip pomislila sam jel moguće, kad svi znaju da mi je drug. Dok sam objasniila sve, svi su me napali. Bilo mi je krivo i to se videlo, jesam priznala, nisam htela da se sve poremeti naš odnos zbog gluposti zaista - rekla je Maja.
U kakvom ste sada odnosu ti i Đole sada? - nastavila je Ivana.
Udaljila sam se još tada, nema potrebe da se viđam sa njim. Nisam ga zvala na svadbu, nemamo kontakt, imam svoje drugarice i to je to - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

I ti si imao blisak odnos sa Natašom, šta misliš da li je njoj to smetalo? - nasmejala se Ivana.
Nisam se družio ni sa kim do tada, to je tako i trebalo da izgleda i da je nervira. Nataša je moja drugarica i znala je da sam povređen i hteo sam da vidim kako će da reaguje. Rečima kad sam govorio da je pogrešila nije shvatila, ovo je bio idealan način da shvati osećanja. Nismo mi imali intimne dodire i trenutke, nisam je nigde ni poljubio samo smo provodili vreme zajedno. Kada sam pokazao kako izgleda kad se neko druži onda je sve bilo okej - govorio je Alen.
Smetalo mi je jer su bili okej sve vreme ali su u jednom trenutku bili dosta bliski. Baš sam pitala Aleks jel to normalno da li ja to tako vidim ili šta, bila sam zbunjena. Bilo mi je krivo, odaljili smo se tad, ali kasnije sam sve shvatila - navela je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastvku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga