AKTUELNO

Tajne više ne postoje.

Emisija "Narod pita" je u toku.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel si bio opterećen kako će ona unutra sama? - pitala je voditeljka.
Nisam mogao da spavam, zajednička podrška mi je slala sve, da li pere kosu gde je, šta radi, gde ide, sve sam gledao. Prosto mnogo voliš nekoga a ne možeš do njega. Te tri nedelje su mi bile najpaklenije možda u celom životu - naveo je Alen.
Da li si se plašio da će Maja da poklekne? - nastavila je Šopićka.
Imali smo jako dobar plan, znao sam da će brzo ispasti jer smo se dogovorili da budemo dosadni, da ispadnemo što pre. Do detalja smo sve isplanirali, kada ja izađem kako će ona, ona je sve kao vojnik odradila i bila je napolju tačno kada sam mislio da će ispasti. Plašio sam se naravno da će je možda uvući u zamku, ali eto nije se to desilo - rekao je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako je izgledao sam vaš početak, da li si mislila da je sve ovo njegova priča? - pitala je Ivana.
Nikada nisam to pomislila. Ušla sam nespremna, htela sam da postanem pevačica a na kraju ispade totalno drugačije. Nisam nikada sumnjala u njegove emocije, nisam mislila da je muška priča - odgovorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledio je još jedan telefonski poziv.

Dobro veče, Rada ovde iz Novog Sada. Želim sve da vas pozdravim, dve ljudske veličine, za mene neponovljivi i mislim da se to neće ponoviti. Vi ste oličenje mladosti, života i ljubavi! Sa vama sam sve preživljavala! Pokušavala sam da dođem do nečije mame, ali nisam uspela, voella bih da mi se Maja javi. Toliko ste mi prirasli srcu, ne mogu da verujem da nekoga mogu tako da volim. Ono je strašno što su vas napadali,a to Mića što vas je napadao, pa koga on nije napadao, dajte molim vas - govorila je gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si mislio da je moguće da te neko ovoliko voli i prati? - pitala je Ivana.
Ne, tamo je izgledalo potpuno drugačije, da smo osuđeni na propast, kao da nas niko ne voli, ne podržava, ovo je jako lepo čuti i hvalka puno svima zaista - odgovorio je Alen.
Ljudi su vas vremenom zavoleli jer ste se opirali svim problemima, jel vam se čini da je tako? - nastavila je Šopićka.
Jesi u pravu, primetio sam to po komentarima, ali svakako smo uspeli. Hvala svima na podršci - rekao je Hadrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga