AKTUELNO

Maja prokomentarisala da voli Alenovu strogoću!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je novo uključenje, a javila se gledateljka Sandra, koja dolazi iz Šapca. Ona je pozdravila voditeljku i Maju i Alena Hadrovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, ti si moja koleginica. Čuvaj ovog Alena, ovakav se ne može naći među 1000 muškaraca. Ivana, pratim, ti napreduješ, dopada mi se kako vodiš, nisi pristrasna. A ti, Alene, ti si jedan đavolak. tebi oči pričaju. Sve ono kada su napadali Maju, po tvom izrazu lica se videlo koliko si zaštitnički nastrojen i koliko je voliš. Čestitam, trebalo je boriti se. To su likovi koji su bili protiv, neću da ih ponižavam. Videlo se na krajo gde je kome mesto. Na kraju sve izađe, a vaša ljubav je isplivala. Verujte da su mi pošle suze kada sam gledala prilog vašeg venčanja. Drago mi je što Andriju gledaš kao svoje dete, naježila sam se. To je nešto što ne može da se odglumi. To Maji znači toliko, to samo ona zna, možda ne može ni rečima da ti objasni. Čuvaj je. Majo, korona je, uveče izađi gde nema puno ljudi, što više šetaj - posavetovala je gledateljka, a Maja je bila na ivici suza:
Majo, bez velikog kontakta sa ljudima, šetaj, trudna si, ko vas voli, on će vas razumeti. Nikad se ne zna ko je gde bio. Lutko, vodi računa. Lutko, ti si se toliko prolepašala. Volim tu tvoju smirenost. Želim vam svu sreću ovog sveta. Želim da ojačate svoju ljubav još više. Majo, poljubi Andriju, čuvaj se, šetaj. Trudnica mora da odspava, da ima dovoljno noćnog sna - istakla je gledateljka, a Maja i Alen su se zahvalili.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi ste mi odali malu tajnu, uskoro putujete na medeni mesec. Gde i kad idete? - pitala je Ivana.
Gledali smo neke destinacije malo dalje, ali idemo za Bodrum, u subotu imamo let, idemo da se odmorimo nekih 12 dana, naš medeni mesec, jedva čekamo - otkrio je Alen.
Alen jeste strog, ja volim to. Čvrst je, stabilan, pruža mi sve i ljubav i pažnju. On je za mene savršen. Što se braka tiče, znam da ćemo biti srećni do kraja života - poručila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Alene, rekao si mi da si se odlučio da imaš korekciju jednu - otkrila je Ivana.
Transplantacija kose. Smeta mi moja ćelavost. Moji drugari su bili u Istanbulu, 17. septembra, ići će i Maja sa mnom kao podrška. Ta klinika daje doživotnu garanciju za svaku dlaku, tako da sam siguran - ispričao je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.