AKTUELNO

Sada je sve jasno!

Sandra Rešić i Bora Santana komentarisali su svoj promenljiv odnos, ali i učešće u "Zadruzi 4":

Osim Tare i Ša, ljudi mi ne zameraju nešto. Moje mišljenje se razlikovalo od Đedovićevog, zato smo se i svađali često - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Marica je naredna gledateljka, koja se uključila, kako bi prokomentarisala večerašnje goste:

Boru cenim kao čoveka, ali ne mogu da opravdam što je napao Sandru. Sandra je super osoba za mene, podržavam je. Jedino joj mogu zameriti što je podržavala vezu Tare i Ša, ali joj generalno želim sve najbolje. A ti, Boro, smanji te psovke i uvrede. Milica što napada Sandru, nema problema, ali i Milici kažem... Shvati neke stvari, ako te toliko vređa i ponižava osoba koju voliš, šta je loše da Sandra kaže da prestaneš da se ponižavaš? - komentarisala je gledateljka.
Da li ste se Vi nekada svađali sa svojim suprugom? - pitao ju je Bora.
Nikad kao Milica i ti. Najgora stvar koju je meni suprug rekao jeste "Marš u pi*ku materinu". I Milica nije u pravu što se tiče mnogih stvari u vezi tebe i nje - odgovorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra, podržavam te u potpunosti, svaka ti čast za sve što si komentarisala, puno te pozdravljam! - dodala je gledateljka.
Sandra Rešić je Đedovićeva imitatorka i Tarina sluškinja - pročitala je voditeljka tvit.
U pravu si - poručila je Sandra tom tviterašu.
Pustite klip gde je Kristijan objašnjavao kako se Sandra nabijala na Čorbin polni organ - usledio je tvit.
To apsolutno nije istina, taj klip ne postoji, niti bilo šta nalik tome, ovim putem samo pozdravljam Kristijana i Čorbu. Dosta je da me napadaju za stvari za koje nisam kriva - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga