AKTUELNO

Otvoreno!

U večerašnjoj emisiji "Narod pita" voditelj Milan Milošević je ugostio Minu Vrbaški i Erminu Pašović koje su spremne da otvoreno odgovaraju na Vaša pitanja kao i komentarišu svoje učešće u "Zadruzi 4".

Gledateljka Gordana je ostala na vezi posle kratkih reklama, pa prokomentarisala Kristijana i Kristinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam odakle je ona, našla krpa zakrpu, dokle će da traje neka traje ali uopšte mi se ne sviđaju - završila je gledateljka svoje uključenje.

"Da li si se videla sa Mensurom"? - pitao je Milan.

Ne, naravno da nisam i nemam nameru - odgovorila je Mina.

"Koliko je Luka ljubomoran na tvoje bivše veze?" - pitao je Milan.

On je baš osoba koja nije ljubomorna, sa njim nemam taj problem. On me podržava u svemu, svi mi grešimo. On je osoba iz realnog sveta, ne mogu da ga upoređujem sa nekim iz rijalitija - rekla je Mina.
Samo se pitam do kada će to trajati -Ermina se ubacila u razgovor pa kroz smeh rekla.

Foto: Instagram.com/minavrbaski

"Koristila si ime Vuka Moba za svog psa, neki zadrugari su mi rekli da si bila zaljubljena u Vuka Moba, a i kod njega si smeštana sada" - obratio se Milan Ermini, pa pitao je da prokomentariše svoj odnos sa Vukom Mobom.

Istina je za šifre, ali to nema veze, ja nisam zaljubljena u njega. Natašu smo zvali Fifi i bilo je tu još šifri - rekla je Ermina.
Ja znam za sve te šifre, mnoge devojke su povezivane sa Vukom Mobom i hvalile se da su imale se*s sa njim - u razgovor se ubacila Mina pa oplela po Ermini.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

U studio se uključio Bojan pa postavio pitanje gošćama:

Sa kojom taktikom bi ušle, ako bi ulazile ponovo? - pitao je gledalac.
Ja bih se ubila da sam bila žalosna, tako da sam uvek bila zlo. Ja sam tako birala, da ne bih mnogo patetisala i uvlačila svoju porodicu. Držala bih se svog principa. LJubavne priče ne dolaze u obzir - rekla je Ermina.
Ja bih se ponašala onako kako bi se drugi ponašali prema meni. Ne bih više bila kvarna, ja sam se tamo uvek izvinjavala ali to više ne bih radila - odgovorila je Mina gledaocu.

Foto: TV Pink Printscreen

"Ko je po Vama bio najbolji, da li se slažete sa narodom što je odabrao Nadicu?" - pitao je Milan gledaoca.

Više bih voleo da je pobedila Milica Kemez, možda čak i Mina. Meni se sviđa njen stav, ja nisam tako često gledao, ali i Ermina je bila dobra - rekao je gledalac.

Detaljnije pogledajte u nastavku videa:

Autor: N.V.

#Ermina Pašović

#Kristijan Golubović

#Kristina Spalević

#Milan Milošević

#Milica Kemez

#Mina Vrbaški

#Vuk Mob