AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Milan Milošević je na vrućim stolicama ugostio Minu Vrbaški i Erminu Pašović koje su spremne da otvoreno pričaju o svim dešavanjima koje su se dogodila u Beloj kući kao i trenutnim situacijama u njihovim životima.

"Kako komentarišeš Milicu i Boru"? - pitao je Milan Minu.

Žao mi je Milice, krivo mi je što sam bila pristrasna prema Bori - odgovorila je Mina.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

U emisiji je pušten snimak svađe Mine i Bore u kom je prikazano da Bora iznosi niz uvreda na račun Mine Vrbaški koji je završio teškom svađom ova dva zadrugara, a u svađu se umešao i Đole.

Nisam više toliko bliska, on je jedan od dve osobe koje su me baš vređale i govorile gnusne stvari. Nemam šta da kažem za njega, nisam zaslužila ovo od njega jer sam mu bila pravi prijatelj i mnogo ga volim - rekla je Mina.

U emisiju se uključila gledateljka iz Novog Pazara pa prokomentarisala večerašnje gošće:

Ermina, dosadila si i Bogu i narodu. Nazivaš Milicu kleptomanku, a ona je zbog toga bila u domu, a to je pokazivala i u Zadruzi. Što se tiče Jovane i Stefana on je ušao zaljubljen. On je bio obmanut, a Jovana naivna. Ermina je zaljubljena u Stefana - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina svaka ti čast, ja te obožavam, super si - prokomentarisala je gledateljka.
Jovana je trebala da pobedi, ona je to zaslužila. Nadica je sramota - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadica nije ni jednu ružnu reč rekla, ona nikoga nije opsovala, da vas podsetim. A vasa misica je psovala Lepog Miću koji je nju branio svim silama. Nadica je trpela uvrede od svih klinaca tamo. Jovana, Fran, Kristijan, svi su je vređali. I ona je plakala - rekla je Ermina.

Detaljnije pogledajte u nastavku videa:

Autor: N.V.

#Ermina Pašović

#Milan Milošević

#Mina Vrbaški

#Stefan Karić

#jovana ljubisaljević