AKTUELNO

Pokušava da mu otvori oči!

Pored drveta mudrosti, Miki Đuričić i Filip Car, čekajući žurku su se osamili i porazgovarali na temu Zadruge i Maje Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Najveći životni poraz će mi biti ako uđem u prvih petnaest, svi su me gledali bledo, jer ako sam ušao u prvih petnaest to znači da sam debil neverovatan, mada čim sam ovde to mnogo govori - rekao je Filip.
Da se razumemo ne znam šta je gore, da li da ih pobediš ili budeš kao okej - dodao je Miki.
Što se mene tiče, za mene je Kenan sjajan, intelektualac, možda nije zanimljiv, možda je bezveze, ali je gospodin čovek, nije ulazio u konfikte, normalan totalno. Ja se tukao, plakao, ogolio, izbio sebi zub, još sam ispao nasilnik prema ženama, a izašao sam sa nulom - nastavio je Car.
Pravi gospodin i izašao sa parama! Tvoji su navikli da si ti debil, sad im je lakše znaju gde si - nasmejao se Miki.
Realno jeste, kažem mami, nema šta da brineš, upališ tv i znaš gde sam, a ne da budem na ulici. Još sam bio ovde dva meseca a ovo najopasniji grad - rekao je Car.
Mani me priče o tvom magijanju i ulici, molim te. Beograd je najgostoljubljiviji veruj mi, oni što su opasni njih ti ne zanimaš, oni ne diraju običan svet - dodao je Miki.
Bio sam svuda i normalno sam se ponašao, išao sam svuda, kafici, restorani, Zoološki vrt, normalno sam se ponašao - naveo je Filip.
A vodila te Maja svuda vidim ja, a gde vam je taj stan gde ste živeli? - pitao je Miki.
Mi smo uglavnom bili u Etno selu, tamo smo išli - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je rekla ako bude sve okej za rođendan će mi poslati nešto - govorio je Car.
Da se razumemo od Maje ćeš da dobiješ ku*ac, nikad je nisi ni gledao kao devojku - naveo je Đuričić.
Nisam ja to rekao, mi nismo u vezi, rekao sam da nisam za vezu, da se mi zabavljamo dok ne uđem u rijaliti - pravdao se Filip.
Ma ne lupaj, to je i Janjuš govorio pa kako je prošao. Kako da budeš sa njom u kombinaciji ona nije normalna, da li si svestan ako uđe da si ga na*ebao. To sve što pričaš njoj udara na sujetu, sa njom si bio a ne priznaješ je. Ne može ona da shvati, ona je luda, a pritom je ponižavate, jel si svestan ti šta pričaš? - govorio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga