AKTUELNO

O ovome će se tek pričati!

Sledeći gost u radiju Amenzija kod Baneta Čolaka bio je prvi potrčko u Zadruzi 5, Marko Osmakčić. Sa njim je Bane pričao o aferama iz karantina:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam došao ovde spreman da ogovorim na sva pitanja - rekao je Marko.
Mene lično zanima tvoja priča sa Vanjom - upitao je Bane:
Ja sam jako vrckav, i uvek flertujem. Priča sa Vanjom je takva da sam ja bio sa Stefanom i on je rekao da idemo kod nje. Družili smo se i pričali, a onda je Stefan otišao i ostali smo sami, zbližili smo se, pali su poljupci. Ne bih pričao o detaljima, ali ja jesam nasrnuo, a ona jeste otkopčala majicu. Ona je rekla da ne želi nikakav odnos, ali onda sam u nekom žaru strasti rekao da ću ja sam da se opusti, mada nisam ni ja pipnio ni ona, nije bilo samozadovoljavanja. Ja sam nakon toga otišao a nju sam zvao po punjač - rekao je Marko, a onda je došao Janjuš i pozdravio Ša i Nikolu Orozovića.
Ona je rekla da nije znala kako da se otarasi od tebe i da je govorila da ide da se tušira kako bi ti otišao - pričao je Bane.
Ja sam sam otišao, ali moram da kažem da to što je ona rekla nije istina, ona je mene zvala da se vratim. Nisam ja neki manijak da nju napadam. Mislim da nju pogađa to što je ona ispala laka, a ona nije, ona je sama rekla da nije za to i ja iskreno pričam, rekla je da neće odnos, a ja ga nisam ni pipnuo - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga