AKTUELNO

Haos!

U nastavku nominacija došao je red na Anđelu i Saleta Luksa da prokomentarišu nominovane i daju svoj glas.

Ja se neću osvrtati na njihove lične sukobe. Što se tiče Marka jako lođe je počeo rijaliti. Ovo mu ne treba. Mene nisi uvredio nikad. Nemam šta da ti kažem osim srećno. Dno je koju god devojku uvrediš - prokomentarisala je Anđela Marka.
U pravu si, ja sam prvi priznao. Je l' ona mene vređala prva - pitao je Marko.
Što se tiče Stanije, ja sam ušla kao drugačija ličnost od Stanije. Ne bih se bavila poslom kojim se Stanija bavi, ja model ne bih bila. Meni se njen karakter ponašanje i stav sviđa. Čime se bavi to mene ne zanima, ona je prema meni okej. Marko je nominovan - završava Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah nakon toga je izbila svađa Dejana i Dalile sa Ivanom Radosavljevićem, gde je Dragojevićeva potegla flašu na njega.

Došao si u gaćicama tri broja manjim - Dalila je urlala na Ivana, gde ga je potom gađala flašicom vode.
Nemoj nos da dođem da ti razbijem - Stanija je viknula na Dalilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde dođi - Dalila joj je dobacila.
Ne bude li produkcija reagovala na ovo gađanje, nos ću da joj razbijem. Klošarko jedna - vikala je Stanija na Dalilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiće Marka, on je prost, nema šlifa, nema osnovno vaspitanje. Bilo mi je krivo što je vređao Subotićku. Stefana vređa isto, on je za njega šmeker.Toliko o Marku. A što se tiče Stanije sa takvim ribama radim 10 godina imam svoje striptizete, direktor sam. Ja niam željan ribe. Ona je zvezda njenog zvezdanog neba. Ovde se ona upecala za 100 kinti mi tražila. Ja bih je prebacio u Bg da bude pi*ka sa Vračara.Meni je Stanija top. Ja nisam rekao da se Stanija je*e za pare. Tako da to je to, Marka šaljem u izolaciju - odlučio je Sale Luks na kraju i dao svoj glas.
Ti si drukara kao Stefan - Marko se ubacio na njegove komentare.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video prilogu ispod.

Autor: Pink.rs

#Zadruga