AKTUELNO

Nije im lako da donesu odluku!

Sastanak je u toku, a zadrugari biraju osobu koja se najgore snašla u "Zadruzi". Vođa Lepi Mića dao je reč Stefanu Mihiću.

Moje mišljenje je da Stefan Kristić nije pokazao svoj humor. Jako je povučen. Snašao se neko ko priča, ima temu. Gotivim ga, mislim da je zanimljiv, proveo sam vrene u karantinu sa njim - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je glasao Zoki Šumadinac.

Uvek ću glasati za devojke koja je toliko prelepa, da su ostale ružne. Ne podnosim takve osobe i to je to. Mima - rekao je Zoki Šumadinac.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni je glasao Fran Pujas.

Glasaću za starog, iskusnog i opasnog rijaliti igrača. Mislim da se Miljana nije snašla. Koliko se sećam Miljane prošle godine sve je komentarisala. Ne znam šta se dešava sa njom, tri dana je u krevetu. Mislim da se nije snašla u ovoj sezoni -
Ovkao se navodi - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća je glasala Sanja Grujić.

Ova Aleksandra. Stalno je pod nekim stresom. Mislim da ti učešće stvara veliki pritisak i da si stalno pod stresom otkako si ušla. Šta više da dužim. Stalno je pod stresom, sve se plašim doživeće nervni slom - rekla je Sanja.
Previše razmišljam, zato se nisam snašla - dodala je Aleksabndra.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je glasao Sale Luks.

Mislim da se Lazić totalno nije snašao. Neprimetan je, ne priča. Dečko je fin i kulturan. Ovde su sve ajkule. Dosta vremena provodi sa Zokijem, koji je energetski vampir. Ni on se nije snašao. Pravi ručkove ovde, kao da smo u kuhinji. Nismo došli da pravimo muskae. Emilija isto, dođe da očisti. - pričao je Sale.
Moraš jednog - rekao je Mića.
Lazića - odgovorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni je glasao Saša Todorović.

Složio bih se sa Lukom, Lazić je izuzetno dobar lik. Ništa ne pričaš, ne daješ komentare. Grujić, dečka gotivim. Magdalena fina i slatka. Glasao bih sa Lazića, izvini - rekao je glumac.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga