AKTUELNO

Žestoko!

Sastanak je u toku, a zadrugari biraju osobu koja se najgore snašla u "Zadruzi". Vođa Lepi Mića dao je reč Jovani Tomić poznatijoj kao Matora:

Foto: TV Pink Printscreen

Pravo da vam kažem da me boli kur** da li ste se snašli ili ne. Meni osoba iz koje sam pokušala da izvučem nešto, ali ništa. Davora nominujem. Smatram da nemaš harizmu. Imaš sliku, nemaš ton - rekla je Matora

Posle Matore, reč je dobila Marijana Zonjić:

Foto: TV Pink Printscreen

Izabraću Emiliju. Zato što je ona pevačica, pa joj je zbog toga ova Zadruga i bitna. Nemam ništa protiv tebe, ali eto - rekla je Matora.

Ana Spasojević je nakon Marijane glasala:

Ja sam htela isto da kažem za Milicu. Ona ide za Mensurom kao ker. Ne smeš od njega da mrdneš - rekla je Spasojevićeva, pa se tom prilikom i Mensur javio za reč:

Foto: TV Pink Printscreen

Svako može da bude prost. Mene ti u životu ne interesuješ. Evo izvinila ti se pa će ti sad biti drugarica - rekao je kroz smeh Mensur Milici, na šta je ona rekla:
Nijednog trenutka mi ništa nije prebacio, on i ja znamo kako funkcionišemo. Verujem ja da bi ti Irma volela da budeš na mom mestu - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Biram Ivana - glasala je Spasojevićeva.

Nakon Ane, Lepi Mića je podigao Baneta Čolaka:

Ima ovde nekih koji se foliraju da hoće da idu kući, a ustvari hoće da ostanu. Postoje ovde dvoje ljudi koji se nisu snašli. Smatram da se Mc Aleks i Sale glumac nisu snašli, ali ću ipak navesti Mc Aleks - rekao je Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku:

Autor: N.Ž.