AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Došlo je red sledeće pitanje od pripadnika sedme sile.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastavljamo istu temu, ali me zanima Dalilino mišljenje - izjavila je novinarka.
Slažem se apsolutno sa Mikijem i Karićem. Ušao je ovoga puta pod velikim gasom, kao da je ojačao, kao da se sve nešto probudilo u njemu, sve ono što nije pokazao u prethodnoj sezoni. Kada je prvi put bio u rijalitiju, ušao je iskreno i bio je nesnađen, ali je kao takav postao ono što jeste. Uglavnom ti novi učesnici uđu kao iskreniji i tada je to bio Mensur. Ovo sada mi se ne dopada, ušao je pod velikim gasom, takođe ova pretnja svima da niko ništa ne sme da kaže, ovo nije boks ring, ko je koliko fizički spreman i slično. Ovde treba svako da iskaže svoje mišljenje, niko nikoga ne treba da sputava da kaže šta misli - odgovorila je Dalila.
Ja nikome nisam nikome zabranio da je komentariše, nego samo da je ne vređaju - ubacio se Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ženska osoba u nekom odnosu, treba da sprečava bilo kakvu vrstu frke, ja nikada ne bih dozvolila da Dejan skače na ljude jer me nazivaju svakakvim imenima. Mali je period, ne znamo je, ne zna je niko ovde pa ni on, mislim da je rano za to skakanje. Možda ćemo svi ostati zaprepašćeni, ako novinari nešto iskopaju, ko zna šta može da bude, možda Ante bude najmanja stvar koja može da joj se zameri. Mislim da je ovo bleda kopija Tomovića, realno mi nismo u dobrim odnosima, ali to je moje mišljenje, uzeo devojčicu pod svoje i kao štiti je od nas kao da smo mi aždaje. Niko se ovde nije pobunio kada je zapretio. Ja samo smatram da je rano da on tako srčano skače zbog nje - navela je Dalila.
Ova devojka treba da bude zaštićena ovde kao prvo jer je maloletna - skočio je Mensur.
Zašto bih ja brinula o tome, ko je nju pustio ovde kao maloletnu? To nije naša stvar! - odgovorila je Dalila.
Ima li empatije u tebi? - pitao je Mensur.
Ima, ja za nju ništa nisam rekla. Pričam o vašem odnosu. Još ne mogu ništa da kažem ništa, ona samo ćuti, osim što je legla pored njega, spavala sa njim i slično. Naravno da Mina i Milica ne mogu da se porede, to su dva različita sveta, ali su i dva sveta Mensur i Ante - rekla je Dragojevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga