AKTUELNO

Iskren!

Stefan Mihić je sledeći zadrugar koji je prošetao sa Darkom Tanasijevićem i porazgovarao o svojim emocijama i impresijama za ovih prvih dana Zadruge.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je moj prvi rijaliti, ali verujem da će mi značiti i u životu i inače. Još ispitujem samog sebe. Ovo je veliko iskustvo, izaći ću mnogo jači, mnogo zreliji nakon svega ovoga i svih međuljudskih odnosa. - naveo je Stefan.
Rekao si da ne voliš da ideš iz veze u vezu, da voliš da budeš sa jednom devojkom, da se posvetiš, da znaš šta želiš - nastavio je Darko.
Ovako, kad sam bio mlađi, menjao sam devojke i to je bilo normalno. Sada imam trideset i jednu godinu, vreme je da se smirim, da imam porodicu. Naravno, to ne znači da će se to desiti u rijalitiju, ali imam takav stav. Želim da se smirim sa jednom devojkom, da osnujem porodicu, ja tako na te odnose gledam. Recimo to je bio problem sa Markom, jer je on dosta mlađi i nismo se tu dobro razumeli, ne razmišljamo isto. On je mlađi, dolazi iz odsta razmažene sredine, dosta ima promena raspoloženja, od toga da sam mu prijatelj i brat a onda me srčano izvređa. To dosta govori o tome koliko se on pogubio ovde. Kada smo imali konflikt, rekao sam da ne bi pravili haos sada, hajde da to sve prebacimo u kuću, jer je meni to isto, samo uvod u ono što nas čeka. Za crnim stolom to sve izgleda strašnije, od muve se pravi slon, od normalnog čovela gej, sve je jasno. Mislim da ljudi vide kakav sam ja i ko sam, kako sam vaspitan, kako se ponašam. Recimo danas je Irma rekla: "Ja sam plaćena ovde da je*em takve pe*ere kao što si ti". Realno, ja nakon toga ja nemam pta vipe da razgovaram sa njom. Čim Mića može da kaže kako mene zadovoljavaju neki Arapi kojima ne ume ni ime da izgovori, to meni govori kako ne treba da verujem i ne slušam ništa što oni govore. To ipak gleda moja porodica. Zamolio sam Irmu da mi ne spominje ništa što ima veze sa porodicom ili majkom, jer ja majku nemam, ona to nije ispoštovala - naveo je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga