AKTUELNO

Dobio je novu šanu!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević dao je reč Saletu Luksu.

Što se tiče budžeta, mene to ne tangira mnogo. Imam dosta prijatleja ne mogu da ostanem bez cigareta i budem gladan. Đole se malo zbunio, mi smo okej - počeo je Sale svoje izlaganje.
Ja sam njemu rekao zašto je dobio taj budžet, zaboravio sam da pušiš cigarete, ali ipak ti se izvinjavam - rekao je Đole.
Želim da se izvinim Limenom, pala mi je roletna. Limeni mi je danas dao 300 dinara. Ja se izvinjavam i više nikad neću da ga uvredim. Što sam Staniju izvređao to mi je ispod časti, nisam mogao da spavam. Svi su očekivali da je stratujem i jurim, ona devojka nije ku*vetina. Ja da popušim štiklu, ja to ne bih mogao da preživim. Onda bolje da je napravim na neprijatelja. Ima ozbiljnu vezu i to napominje stalno, ona nije ku*vetina. Posvađamo se, nismo okej, ja nisam pop*šio štiklu i nađem drugu ribu. Jutros sam joj odneo kafu u krevet. Juče smo se pomirili hoću da kažem da sam preterao - pričao je Sale.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš Daliline suze? - pitao je voditelj Milan Milošević.
Danas sam je video prvi put da plače. Mislim da joj se nakupilo. Sutra će da ustane i stavi zmijske zube i sve da ih izujeda - rekao je Sale Luks.
Čuo sam da si našao ženu - dodao je voditelj.
Jesam - rekao je Luks i počeo da se smeje.
Prihvatam izvinjenje. Sinoć kad sma šetala kod hotela, rekao je da želi da se izvini. Bila sam skeptična, Mensur je rekao da pružim ruku. Jutros je doneo kafu - pričala je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljine u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga