AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević pozvao je Marka Janjuševića kako bi prokomentarisao odnos Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović.

Sad ću reći, pošto se nisam mešao. Ne interesuje me ko šta radi. Malo pre je neko rekao da je ova devojka sa nekim drugim ovde je*ali bi joj majku. Imaš zaštitu od njega. Ako se budeš ponašala bahato , ponašaš se nadmeno. Moraš poštovati neke stvari, jer ima dosta autoriteta kod nekih muškaraca, a i žena. Nadmena si. Jako si mlada, da nisi sa Mensurom nagrdili bi te. Što se tiče ove Irme, ona umesto da komentariše neku devojku, ona komentariše kako je zaljubljena u Mensura. Meni prodaje neku priču - komentarisao je Janjuš.
Prvo bih hteo reći za Irmu da je baš ponižavanje komentarisati uvek ovu temu na koju komentarieš, čak ona spušta loptu. Je l' ti nije poniženje? - pitao je Car Irmu.
Mala prkosi - ubacio se Mića.
Zamisli koje poniženje da se kačiš dok je neko u vezi. Voleo bih da se isključiš, ponižavajuće mi je kako govoriš. Nisam video da je neka devojka tako direktno radila. Ti si jedina devojka za koju sam ja čuo da ulazi od 17 godina, predivna, fina i poštena. to što si ti uradila, po meni, nije časno i moralno. Prvu noć si legla u krevet, nakon tri, čestri dana imala sek*ualan odnos. Za tebe je to ponižavajuće i poražavajuće je da si imala sek*ualni odnos. Jedino može ispasti da nije poražavajuće ako ta veza uspe - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Priča o tebi i njemu je jako dobra, a ako prekinete za nedelju dana, to je poraz - nastavio je Car.
Mislim da je rešio da ima mirnu luku - ubacila se Sandra Čaprić.
Svi ovde govorimo o sebi - rekao je Mensur.
Zato je neće ni ostaviti - odbrusila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogu vam reći za ovih 7-8 dana da me više poštuje nego osobe sa kojima sam duže bio. Pokazao sam joj vreme i poštovanje. Znam kakvih hijena ima ovde. Znam da malo ljudi ima koji žele da ova veza uspe - pričao je Mensur.
Namerno guraš vezu da ne bi pokazio svoju reč - ponovo se ubacila Irma.
Moje mišljenje je da je ona mlada devojka, a on ima status i poštovanje. Stvarno se lepo ponaša prema njoj. Moje mišljenje je da je brzo krenulo da ga ona ne bi izgubila. On je frajer koji može imati puno devojaka. Njima ništa ne voli. Moje mišljenje je da je brzo krenuo da ga ona ne izgubi - ubacio se Fran da prokomentariše.

Foto: TV Pink Printscreen/

U prethodnih par dana jesam bila neko ko je govorio da Milica nije tako fina. Komentarisala sam da nisi uopšte mlada i navina. U svakom slučaju neću da komentarišem se*ualni odnos, to me ne zanima. Vaša veza je kakva jeste, još uvek posmatram. Mensur zna kad ga pogledam u nekim situacijama, kad mislim da priča budalaštine. Kod tebe mi se nisu svidele bilo kakve reči o Mini Vrbaški, to mi je drugarica. Ti si prema meni fenomenalan, hvala ti na tome. Što se tiče nje, kao nje, čujem komentare, da si laka, nemoralna, da nisi mala i luda, pa sa njim ušla u vezu i da ćeš to da guraš - govorila je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljine u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga