AKTUELNO

Drama u emisiji!

Nakon što je Mensur Ajdarpašić zapretio zadrugarima, zbog toga što sumnja da žele da mu unište vezu sa Milicom Veselinović, nastao je novi haos.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad si pokazao da si nasilnik! - rekao je Lepi Mića.
Uz dužno poštovanje, Mićo, ja te poštujem iz nekih drugih razloga. Pričaj šta hoćeš, ali da znaš da tvoja reč u narodu ništa ne znači! - odbrusio je Mensur.
Ja sam ti za sve pričao i za Minu ovde. Ovde si polupao sve! Evo sad da ti kažem, ova devojka laže šta priča, ti joj ne veruješ! Prvo brani sebe od nje, pa od nas! Ti ne znaš šta je ona radila, to te muči, to te kopka! - poručio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo ja da kažem Mensuru i svima. Nemojte to da radite. Da pokažeš prstom na Karića i kažeš svi ostali ćemo da ti p*šimo k*rac, to možda ide kod drugih, ali ne kod mene - ustao je Filip Car.
Dobar si ti dečko - odgovorio je Mensur.
Mensure, ti karakter ne možeš da promeniš, znam po sebi! - istakla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću da kažem nešto, ja sam na pauzi za reklame danas pričao sa Karićem. Mensur je juče došao kod Mateje i Frana i pričao o Anteu: "Joj, kako bih ga (pesnicom), šta bih mu radio". Ja samo slušam, A nisam rekao. On me gleda i dolazi kao, potapše me: "Dobar si ti momak". To ti je postupak kad tri huligana dođu u kafanu i šikaniraju nekog. Ako meni glumiš alfu i keriš, to ne može. On priča meni o nekom seljaštvu, ja nikad ne bih ovde skakao ovako. To gospodin nije - istakao je Marko.
Mensure, ja se King Konga ne plašim, a ne tebe. Ja sam sad počeo da verujem u Mićinu teoriju da si ti prsao. Kad kaže videćemo kad izađemo, deluje kao da preti sa svojim prijateljima, a ne lično.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.